Az akadémistáknak létrehozott Puskás Suzuki Kupa sorsolásán részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is, mint a felcsúti Puskás Akadémia egyik alapítója. Az utolsó román futball világsztár, Gheorghe Hagi constantai akadémistáit fogja elhozni a jövő héten.„Örülök, hogy kollégák lehetünk, sajnos nem a futballpályán lettünk azok, hanem akadémia alapítójaként. „Nemcsak sportszemüvegen keresztül szoktam nézni egy válogatott meccset. Sose értettem egyet azzal, aki azt mondta, hogy csak egy meccs jön. Egy válogatott meccs a magyar nemzet legnagyszerűbb értékeit kell hordozza. Az a minimum, hogy a legjobbak vannak a pályán. Ezenkívül még sok mindenről szól egy meccs. A magyaroknál ilyen például a gógyi, a sajátos észjárás. Szeretem viszontlátni a pályán azt is, hogy lovagias nemzet vagyunk. A nagyvonalúságot a gondolkodásban is, valamint az ellenfél felé tett gesztusokat. A bátorságot is szeretem látni” - kezdte értékelését a miniszterelnök.„Ha nyerünk, nem szeretem, ha a hátunkat feldörzsöli...

Forrás: sportgeza.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@amaramaistanna: Hát az orvostudomány mai állása szerint...nehéz, felettébb nehéz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Az utolsó polihisztort tisztelhetjük a nemzet nagy vezérében. Van olyan, amihez nem ért?
kukac50
Orbán már sajnos gyógyíthatatlan beteg.
bagira
@coyote3: Persze, hogy van.Pl.ahhoz, hogy kell egy országot JÓL vezetni. Bár inkább ment volna focistának, és sporttársak lennének Hagival!!! (sok felkiáltó...azaz "óhajtó jel" )
vukkocska
Állandóan rajtunk gyakorolja a cselezést, amit én inkább hazugságnak neveznék.
bretagne
Meg a toleranciát az ellenféllel szemben. Akkor miért nem gyakorolja? Vagy ezt csak a fociban értékeli???
kecskes laszlo
Bánja a jó Isten,hogy Ő mit szeret, csak ne az én szerszámommal verje a csalánt !%

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.