Costa kapus egyik-másik megmozdulása olyan volt, ovifociról eltanácsolják miatta az Emberfiát is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Szerintem a kiesést nm kellene a portugálokra fogni, mert a mi gyenge játékunk miatt estünk ki az EB-éről.Ha nem látjuk be hogy az EB-én nem játszottunk jól akkor semmi esélyünk arra, hogy egyszer eredményesebben fogunk játszani.A vereségből lehet a legtöbbet tanuni, remélem ezt a mondást figyelembe veszi szövetségi kapitány.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bélabá
Szerintem a grúzok fociztak úgy ahogy a magyaroknak kellett volna.
Varga sérüléséig csak labdatologatás volt, pontatlan játékkal a skótok ellen is.
Talán ha nem az utolsó 15-20 percre hagyták volna a focit nem kellene csomagolni.
simmering73
Az én mostani tudásom szerint nem Portugália ejtette ki a magyar csapatot, hanem a magyar csapat magától esett ki, mert nem jól fociztak. Annak ellenére sem fociztak jól, hogy amikor életmentő kezelésekre úgy kell összekunyerálni a pénzt – mert az állam nem téríti, de még csak nem is hozzáférhető Magyarországon -, amikor télen iskolák maradnak fűtés nélkül, mert nincs pénz korszerűsíteni a fűtést, csak toldozgatnak-foldozgatnak évről évre, amikor alapvető szolgáltatásokhoz nem jutnak emberek, mert nincs pénz, a focira akkor is van. Mindig. Sok pénz. Ameddig egy csapágyasra hajtott nővér, egy tűzoltó, mentős kénytelen másodállást vállalni a pihenés helyett, mert a fizetéséből nem tud megélni, addig egy focista akkor is megkapja a nagyon magas fizetését, ha egyetlen percet sem tölt a pályán és akkor is, ha rosszul focizik. Szóval nem kell az ócska duma. Meg kell tanulni jól focizni, vagy nem kell ilyen versenyeken indulni. Ez a dolog nyitja.
www.kolozsvaros.com/2024/06/28/iranyba-allitva/
kakukkmadár
Lehet, hogy a portugálok kicsit pávatáncoltak a pávatáncos bosszantására. A nemzetközi térben szart se ér a magyar agyonfizetett foci, mint ahogy a politikai elit sem.
Namely
A magyar, valamint az európai versenyképességgel, K+F-fel, szabadalmakkal kellene törődni. Helyette mi van? Cirkusz és kenyér a bőgőmajmoknak.
Szegény Dzsoni és Árnika
Sokan bundát emlegetnek, de ez csak taktika volt - a portugálok egyszerűen kigolyózták a magyar válogatottat!

A sok focibuzi azt hitte velük az Isten, a két utolsó pillanatban lőtt góllal, aztán jött a hidegzuhany, a kíméletlen valóság.

Ja, életemben először láttam Szoboszlait focizni... Nem kellett volna !!! Biztos rossz formában volt, vagy mit tom én, mire szoktak ilyenkor hivatkozni, ha szarul játszik valaki.
Yoda69
A portugálok csoport elsőként jutottak tovább, es csak teszteltek a B-csapatukat. Nekik ez mar nem volt tet mérkőzés, úgyhogy nem kéne rajuk fogni a magyar csapat benazasat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.