Azt mondta, az akadémiára ment, pedig 800 milliót kifizettek osztalékként. A Rosenborg-modell sem él.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Lali király meginr hazudik, ez nyilván már pavlovi reflex, akárcsak a csúti gazdijánál.
Kósa a debreceni labdarúgó akadémia megnyitásán közölte: „Azt a pénzt, amit a BL-ben kerestünk, itt látják. Nem vittük haza, nem költöttük el, itt van”.
Ez kétszeresen is hazugság. Az UEFÁ-tól 2009-ben kapott kb. kétmilliárdból, 1,3 milliárdos nyereség lett, aminek nagy részét, 800 millió forintot maguknak fizettek ki a tulajdonosok osztalékként.
Másrészt a másfélmilliárdos akadémia több mint kétharmadrészt adó-pénzből épült (tao). A BL pénzből legfeljebb 450 milliót tettek bele.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@silber13: Gyakorlatilag minden olyan esetben, amikor a pénz szóba kerül, vagy akár a vizuális látóterébe úszik...
nyanya001
Kósa elhazudta a Loki BL-pénzét. A debreceni labdarúgó akadémia szombati átadásán, amelyen természetesen Orbán is ott volt, Kósa Lajos azt mondta: „Azt a pénzt, amit a BL-ben kerestünk, itt látják. A Debrecen 2009-ben – második magyar csapatként - jutott a Bajnokok Ligájába, amit az UEFA bőkezűen honorált: a labdarúgó vállalkozás 2009-es bevétel 2,35 milliárd forint lett, az adózás utáni éves eredmény pedig 1,3 milliárd – vagyis ennyi nyereséggel zártak.

Ugyanebből a számviteli jelentésből viszont az is kiderült, hogy 800 millió forintos osztalékot kifizettek a tulajdonosoknak. A BL-pénzből körülbelül 450 milliót tettek bele az akadémiába, a többit kivették. Lajos, Lajos, ilyen könnyű téged hazugságon érni?! Minden nap?
tűzróka0919
Mi az , hogy kis híján !! Alig tévedett 800 milliót . Kúrva jó lenne főkönyvelőnek :)) . Viszont a fotón az a két szerencsétlen jól mutat az idétlen szalagátvágási kísérlettel . Majd én tartom vezírem , Te csak nyiszálj ! A nyelve belelóg orr bán seggébe :)
coyote3
Kíváncsi lennék a 800 milla milyen részben érintette Igazmondó Lalit. Bár lehet, hogy tényleg nem hazudott, csak szokása szerint végtelenül sötét és felkészületlen volt. Mondjuk ez a változat sem meglepő ettől a lénytől...
kedwes
Ez is csak egy adalék, a "Hazudjunk minden nap" megvalósulásához!
silber13
@A Tündik bündije: 16:37-re : Ne légy mán ilyen! Ókulárés Lajcsi, debreczen városának ditső szülöttje nem hazudozik, csupán a sokak által emlegetett és nemlézező igazság létjogosultságát voná kétségbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.