Bár a klub a TAO-pénzeken keresztül többmilliárdos állami támogatáshoz jutott, ráadásul 3500 fős csodastadiont is kap (mely Orbán birtokának közvetlen szomszédságában épül Felcsúton), annyi haszna valóban lehetett volna a röhejes és átlátszó módon felfuttatott klubnak, hogy megfelelő körülmények között tehetséges magyar játékosokat neveljen ki és az NB1-ben játszatva erősítse, fejlessze őket. Eleddig úgy tűnt, valóban erről lesz szó, erre utalt az alapító, Orbán Viktor augusztus eleji nyilatkozata is, melyben leszögezte: nem az NB I-es, illetve NB II-es szereplés a cél, hanem az, hogy játékosokat neveljenek. Hozzátette, az előre elgondolt ütem szerint haladnak, minden két évben legalább négy játékost "adnak fel" a Videotonnak. A tendencia azonban, mely a napokban tetőződött (?), kiverte a biztosítékot a többi klub szurkolóinál. Az egyes források szerint az NB1 legnagyobb költségvetéséből működő csapat az első négy forduló során mindössze egy pontot tudott gyűjteni, így a tabella 15...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"egyes források szerint az NB1 legnagyobb költségvetéséből működő csapat"...biztos Bajnokok Ligáját akarnak nyerni :D
sheriff
@scandináv: Naja!!Pont ők!!HAHAHAHA...!!!
bretagne
Sok ilyen pofátlan blöffje van már és még lesz is.
Nakimaga
A névadó úgy került a sport élére,hogy sokat gyakorolt és edzett,megtanulta a labdát kezelni , és ehhez nem kellett stadion,de nem is voltak akkoriban!
Akkoriban Magyar foci volt,lelkesedéssel , tüdővel és akarattal ,és átlagfizetéssel !
nemsemmi
A Vezér csapatának bajnoki cím kell mindenáron!
Bármibe kerül is az országnak!
Ezt jó ha a futballbírók is szem előtt tartják, különben őket is nyugdíjjazza a Vezér. Azután meg majd jönnek a fideszes futballbírók.
Akkor lesz itt rend.
Néha azért majd nyerhet bajnokságot a Mezőkövesd vagy a Debrecen is!
Néha!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.