Az itthoni futball ugyan huszonöt-harminc éve züllik folyamatosan, de az utóbbi időben egyenesen korszakváltást ígértek a meccsenkénti átlagban az álomhatárnak nem mondható háromezres számtól is elmaradó közönségnek, és a szakítás a korábbi rosszal kétségkívül végbement: soha olyan hitvány mérleget nem produkált a magyar labdarúgás, mint most - írta "Magyar luftball" című cikkében Hegyi Iván, a Népszabadság szakújságírója. A kudarc elemzése helyett nagyszabású vízióval állt elő a PFLA honlapjának adott interjúban Orbán Viktor, amelyben meghökkentő dolgokat állított. Arról beszélt például, hogy a "Puskás Akadémia stadionjának építéséhez nem használnak közpénzt, azt magánadományokból fedezik. Ezt azért tartotta fontosnak, hogy ne adjon felesleges támadási felületet, másrészt miniszterelnökként helyzeti előnye van, az üzleti élet szereplőit meg tudja győzni arról, ha egy ügy fontos. "

Forrás: stop.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
meg a bogrács gulyásé, na ettől az ételtől is elmegy a gusztám, mert ha ezt fogok enni mindig a vezír jut majd az eszembe. Szép kilátások!
szepwilly
mar nem rohad,mert mar szetrohadt!atlag 3000 nezö,en szegyelnem leirni,ezeknek kell uj stadion mi a fenenek!?No.-ban a megyei bajnoksagon vannak vagy 25-30 ezren,talan a foci minösege mas!?Ha esetleg van egy kiugro tehetseg az is mar palyakezdeskor el lesz adva hugyert-szarert!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.