A közelmúltban számos felkészületlen, politikai indíttatású kritika érte a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát Orbán Viktor miniszterelnök terjedelmes, futballtémájú interjúját követően - írja a FourFourTwo.hu. Az akadémia, hogy kiálljon magáért, két új érdekes rovatot indít. A két új rovat az akadémia honlapján fog futni A felvilágosító jellegű „Pénz és foci” a labdarúgás gazdasági vonatkozásait taglalja, tények, példák sorával igyekszik igazolni, hogy a futballklubok sokkal inkább kulturális jelenségek, semmint üzleti vállalkozások (a miniszterelnöki interjút követően ez a törésvonal választja a leginkább ketté a véleményeket), míg a „Rúgófal” arra szolgál, hogy megválaszolja az intézménynt érő, a nyilvánoságban egyre szaporodó, sokszor igazságtalan, hazug vádakat, valamint helyretegye az esetleges félreértéseket.” – áll az intézmény honlapján.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Van egy rossz hírem számukra. Már fel vagyunk világosodva hogy mi történik a csuti birodalomban. Innentől kezdve már csak ködösíteni tudnak.
Dr. Felipe
Azt pofázzák a rohadékok hogy fiatal játékosokat nevelnek ehhez képest megvettek a Diósgyőrtől egy veterán spanyol játékost Gallardót sőt már felcsutban is több a légiós mint a magyar játékos a fideSSotonról már nem is beszélve.
SELIG
@Brother Louie:
Ingyenélő sportslepp. Tudatlan bunkók. Szotyiköpködő tahók. Ahhoz sem értenek, amiről okosnak gondolva magukat pofáznak a sportműsorokban. Ezeknek adnak milliárdokat. Ugyanolyan pénzkidobás, mint az egyházaknak adni.
Brother Louie
@SELIG: Az egyházaknak adott pénznek van értelme. Viszonylag kevés befektetéssel lehet fül alatt, a delejezve meghülyíteni a népet vasárnaponként a szentmise alatt.

Csak kell egy-két pap akik oly áhitattal szolgálják az éppen aktuális rendszert.
Hellcat
Arról világosítsanak fel inkább a qrbánék hogy hogyan van az hogy 900 milliót költenek reklámra amelyben elmondják hogy VÉGRE baszki hozzáférünk újra az uniós pénzekhez aztán közben kiderül hogy a balfaszságuk miatt már csomó forrást elzártak előlünk??? NA HOGY IS VAN AKKOR EZ???Hogy rohadna rájuk az össze ellopott elmutyizott pénz az összesre...ekkora senkiházi csaló tetves bandát mint a fidesz még nem értem...a sok jobbikosnak üzenem akik a "mindegycsakneaszocik" elvet vallják...tessék bakker körbenézni aztán meg elgondolkodni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.