Súlyos vereséget szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott a világbajnoki selejtezősorozat D-csoportjának utolsó előtti fordulójában, pénteken este. Az Egervári-legénység 8-1-re maradt alul az Amsterdam Arenában rendezett, Hollandia elleni összecsapáson.

Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@farczadi: Építhetsz te ezeknek csodálatos pályát, arannyal átszőtt partzászlókkal, gyémánttal kirakott pályavonalakkal faragott kapukkal, attól eztek a lőcslábúak nem fognak jobban focizni!
farczadi
@silber13: ezek természetesen nem. de ahhoz, hogy felnőjön egy új generáció, szerintem kellenek a létesítmények
silber13
@farczadi: És mondd már meg nekem, a felnövő ifjaknak ki fog jó példát mutatni? A mostani
" ászok" ?
szablyafűrész
Nem baj gyerekek, épülnek a stadionok, legfeljebb lesz bennük kiserdő, patakocska, padok, asztalok, takaros erdei utak...ja és kisvasút,mert anélkül nem stadion a stadion...
farczadi
ezt írja a mai Népszabadság:

Mesterházy Attila 2004 nyarán már négy-öt, UEFA-licences stadion szükségességéről beszélt – emlékeztetett Simicskó István, aki szerint változatlanul szükség van az olimpiai központok felújítására, uszodákra. – Programokról van szó, ez nem pártpolitikai kérdés, hanem társadalmi kérdés. Mi a szükséges kereteket, feltételeket biztosítjuk, de az eredményeket nem tudjuk garantálni, azt a kluboknak kell hozni – hangoztatta Simicskó István.

Gulyás Gergely, a Fidesz jogi szakpolitikusa szerint ...a stadionépítés és a magyar válogatott teljesítménye között sem kell feltétlenül közvetlen összefüggést találni. A stadionfejlesztés a futballról, de a sport egészéről is szól, sőt kulturális eseményekről, koncertekről is.

Horváth János fideszes képviselő szerint prioritásokat kell megállapítani, így a politikusnak igaza van, amikor stadionépítést tervez, de annak a szurkolónak is, aki szerint az ilyen kudarc után a magyar válogatottnak „libalegelőn” kellene edzenie.
űrbán
@farczadi: A magyar válogatnak nem libalegelőn hanem közmunkán kellene edzenie.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.