Súlyos vereséget szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott a világbajnoki selejtezősorozat D-csoportjának utolsó előtti fordulójában, pénteken este. Az Egervári-legénység 8-1-re maradt alul az Amsterdam Arenában rendezett, Hollandia elleni összecsapáson.

Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
farczadi
én nem lennék annyira a stadionok ellen. távlatilag jót hozhat. ami stadion most van Magyarországon, mind lepukkant rom. nézd meg a románokat, az elmúlt években három nagyon klassz stadiont is építettek. az emberek itt örültek neki, pedig itt is sok a necces beruházás
ostor
Pofázással nem lehet focizni,még kevésbé nyerni! Valami Drjudzsák vagy ki pampogott valami 0:3-ról a meccs előtt! Röhejes.
silber13
@farczadi: Három stadiont! Nem pedig ilyen eszement mennyiséget, főleg, ha kint van a gatyából a fenekünk!
farczadi
@silber13: Nem vitatkozom. Ellenben hozzáteszem, hogy a szép új stadionokban az emberek elkezdtek viselkedni.
silber13
Nem vonom kétségbe, hogy akkor "elkezdenek viselkedni". Csak az a kérdés, hogy ez meddig tart?Gondolod, a falfirkászok és társaik kibírják?
farczadi
sok minden függvénye, az viszont tény, hogy a környezet hatással van a viselkedésünkre. az itthon szemetelő románok Nyugaton nem teszik, ráadásul aki egyszer már látta, hogy milyen más világban is lehet élni, már itthon sem ugyanolyan, mint volt előtte. ha soha nem építünk stadionokat, soha nem lesz normális labdarúgásunk
silber13
@farczadi: Építhetsz te ezeknek csodálatos pályát, arannyal átszőtt partzászlókkal, gyémánttal kirakott pályavonalakkal faragott kapukkal, attól eztek a lőcslábúak nem fognak jobban focizni!
farczadi
@silber13: ezek természetesen nem. de ahhoz, hogy felnőjön egy új generáció, szerintem kellenek a létesítmények
silber13
@farczadi: És mondd már meg nekem, a felnövő ifjaknak ki fog jó példát mutatni? A mostani
" ászok" ?
szablyafűrész
Nem baj gyerekek, épülnek a stadionok, legfeljebb lesz bennük kiserdő, patakocska, padok, asztalok, takaros erdei utak...ja és kisvasút,mert anélkül nem stadion a stadion...
farczadi
ezt írja a mai Népszabadság:

Mesterházy Attila 2004 nyarán már négy-öt, UEFA-licences stadion szükségességéről beszélt – emlékeztetett Simicskó István, aki szerint változatlanul szükség van az olimpiai központok felújítására, uszodákra. – Programokról van szó, ez nem pártpolitikai kérdés, hanem társadalmi kérdés. Mi a szükséges kereteket, feltételeket biztosítjuk, de az eredményeket nem tudjuk garantálni, azt a kluboknak kell hozni – hangoztatta Simicskó István.

Gulyás Gergely, a Fidesz jogi szakpolitikusa szerint ...a stadionépítés és a magyar válogatott teljesítménye között sem kell feltétlenül közvetlen összefüggést találni. A stadionfejlesztés a futballról, de a sport egészéről is szól, sőt kulturális eseményekről, koncertekről is.

Horváth János fideszes képviselő szerint prioritásokat kell megállapítani, így a politikusnak igaza van, amikor stadionépítést tervez, de annak a szurkolónak is, aki szerint az ilyen kudarc után a magyar válogatottnak „libalegelőn” kellene edzenie.
űrbán
@farczadi: A magyar válogatnak nem libalegelőn hanem közmunkán kellene edzenie.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.