Az FTC labdarúgócsapatának vezetősége szerződést bont Ricardo Moniz vezetőedzővel. A klub vasárnap esti közleménye szerint erre a lépésre az együttes sikertelen szereplése miatt kerül sor. A következő két tétmérkőzésen Máté Csaba látja el a vezetőedzői teendőket.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Nem vagyok semmilyen drukker, de a férjem foci iránti szeretete arra késztet hogy a béke kedvéért figyeljem a focival kapcsolatos híreket.
Ennélfogva értesültem arról, hogy szeretett Fradija öngóllal vesztett. Természetesen azonnal -nem kirúgták. mert az csúnya dolog,- menesztették az edzőt.
Hát valószínű hülye vagyok, de én inkább az öngólt produkáló tehetséges, minimál bérért focizó szegény gólt szerző ifjút küldeném a fenébe.
Mint írom, -nem értek a focihoz, nyilván ezért is döntenék másként, mint nevezettek.l Hány edzőt rúgtak már ki? Azt hiszem a kirúgott edzőkből remek tizenegy főből álló csapatot lehetne összeállítani. Az ifjak pedig igénybe vennék a kormány által létrehozott egymillió munkahely valamelyikét. De azt is lehet, elmennének Felcsútra nézőközönségnek és mindjárt 12 fővel, plusz a tartalékokkal megnövelnék az érdeklődők létszámát. Nos? Nem jó az ötlet? /Csak elfogulatlanok jelentkezzenek./
deviance
szerintem ez pont egy olyan, mintha józsibácsit büntetnénk, mert sokat isznak az országban...
nem egy emberrel van gond, hanem az egész pereputtyal

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.