Az orosz állami televízió rögtön a szocsi téli olimpia pénteki megnyitó ünnepsége után bevallotta, hogy nézőinek az előadás próbáján felvett, rendesen kinyíló öt karikának a felvételét vágta műsorba.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Így is nagyon szép és jelképes.Kicsit a hópihe hasonlít ugyan a Gaumont pictures logójához,de a hópihék már csak ilyenek.
bretagne
Ezek nem változtak. Emlékszem, egyszer valaki - kiküldött tudósító volt a rádiónál- Szibériában járt. Onnan küldött nekem egy képeslapot, de csak a címzést kaptam meg.
Ez kb 30 évvel ezelőtt volt.
Január
Ettől fontosabb, hogy a NOB pedig kinyírta a tv. közvetítéseket.
Az Eurosport nem közvetíti az olimpiát, mert a NOB nem kötött velük szerződést

"Ez lesz ugyanis az első olimpia, és ezt követően a riói is biztosan ugyanilyen lesz, ahol a Nemzetközi Olimpiai Bizottság bevételmaximalizálási célzattal nem állapodott meg az EBU-val (Európai Közszolgálati Televíziók Szövetségével), hanem a játékok jogait úgymond a piacon próbálta versenyeztetni, jóval több pénzt remélve. A régi rendszerben az EBU szerződött a NOB-bal, a tagországok közszolgálati televíziói, illetve az Eurosport (mint EBU-tag) pedig közvetítettek. Jelentős összeget kaszált a NOB így is, de úgy vélték, lehetőség volna még többre is." - Írja Szabó Gábor "c-közép" sportblogjában,

A tv nézők pedig vérmérséklettől függően nyugtázzák a tényt, hogy a várva várt olimpiából még véletlenül sem azt nézik, amit szeretnének.
csikknorisz
Láttátok a záróünnepséget? Mekkora poén volt, mikor visszautaltak erre, de akkor szándékosan nem nyílt ki az emberek formálta ötödik karika, csak kicsit később. Le a kalappal az előtt a szervező előtt, aki a nyitóünnepség bakiját a záróünnepségen korrigálta. Ez kurvanagy volt. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.