A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi tárgyalásán Tomislav Sivicet fél évre eltiltották mindennemű sporttevékenységtől - értesült a Nemzeti Sport. A DVTK vezetőedzője a Haladás elleni bajnoki után tett televíziós nyilatkozata miatt kapta a büntetést.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Nem vagyok Diósgyőr "gombóc"--de ez az intézkedés--példátlan--és arcátlan is.A szabad véleménynyilvánítás megcsúfolása--és igazolása annak amiről Szivics--beszélt--és arcul csapása,azon tengernyi szurkolónak-akik most is mintegy 10.000-ren!!! mennek a Puskás stadionba-a döntőre:Lehet szankciót --és kell is adni--mert Szivics sem fogalmazott--sportszerűen---de ez botrányos döntés.Nem vagyok jós, majd hallgassák csak a szurkolókat--a döntő,mérkőzésén mit is gondolnak az MLSZ-ről!---őket is eltiltják majd kedvenc csapatuktól???a szurkolástól??lehet- képesek rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.