Nemzetközi hírű intézményt faragna a testnevelési karból a magyar férfi kézilabda-válogatott kapitánya – írta meg a Vs.hu.

Információik szerint a legmagasabb szinten született döntés arról, hogy újra önálló legyen a Testnevelési Egyetem. Már csak a felsőoktatási törvényt kell itt-ott módosítani azért is, hogy Mocsai Lajos elfoglalhassa az új intézmény rektori posztját.

A benyújtott jogszabálymódosítás az alól a kritérium alól is mentesítené az intézményt, hogy az egyetem oktatóinak legalább ötven százaléka tudományos fokozattal rendelkezzen.

A vs.hu információi szerint azt pedig kifejezetten Mocsai Lajosra igazított törvénymódosítás lehet,hogy a Testnevelési Egyetem rektorának eztán nem kell majd egyetemi tanárnak sem lennie.

„Garantálom, ha én szerepet kapok, mindent megteszek, hogy ismét nemzetköz hírű intézmény legyen a TF" – erősítette meg a portál információit Mocsai, aki évtizedek óta tanít az egyetemen, és korábban is szorgalmazta a TF függetlenné válását.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Lajoshev Mocsajinazov vitt egy üveg tokajit Viktorinshin Felcsutimev Orbanijazov elnöknek, ezért történik törvénymódosítás.

Jánoshin Áderishezov Gerigashvili pedig valószínűleg alá is fogja írni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@amaramaistanna: De ők azt hiszik, az a baj! Mert átírták a törvényt, ez a legnagyobb baj!
Manhattan
Most akkor mi is ő tulajdonképpen? Akadémia igazgató, szövetségi kapitány, vagy rektor?
Nil
Én szerettem ezt az embert. Múlt időben.
Bástya Elvtárs
Ilyen alapon Plagi Bácsi is lehetne rektor...
Dr. Felipe
Megint személyre szabják a törvényeket. Ezekből a mutyikból lesznek aztán a pofára esések mint a szlovénok elleni VB selejtezőn.
eberti
Akkor már adhatnának a "doktorikhoz" néhány nyelvvizsgát is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.