Andrej Kobelev, az orosz első osztályú Dinamo Moszkva nyáron kinevezett vezetőedzője élesen bírálta Dzsudzsák Balázst, aki éppen hétfőn hagyta el az orosz fővárost, és szerződött négy évre a török Bursasporhoz.

Az én szememben Dzsudzsák középszerű játékos – idézi a Szport-Ekszpressz Kobelev vezetőedzőt, aki hozzátette, Valbuena távozásának cseppet sem örült, ám Dzsudzsák klubváltását nem bánja. – Őszintén szólva nem értem, Dzsudzsák hogy futballozhatott egy olyan nagy kaliberű egyesületben, mint a Dinamo Moszkva. A képességei alapján talán az Amkar vagy a Kubany Krasznodar lenne megfelelő csapat a számára. Azt akartam, hogy minél előbb eladjuk, s ez így is történt.

Azon voltam, hogy mielőbb eladjuk Dzsudzsákot, és ez, szerencsére, sikerült is.

Így került Dzsudzsák Balázs Törökországba

A magyar klasszist nagy örömmel fogadták a szurkolók, és a klubvezetés sem bízta a véletlenre a szélső szerződtetését, fizetésén felül komoly extrákat is felajánlottak neki. 

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A mi focink a béka segge alatt van, ebből a szintből emelkedik ki némileg a Dzudzsi gyerek, de a jelek szerint másutt ez csak középszerűségre elegendő. Stadionépítésben viszont verhetetlenek vagyunk, a csuti maffiózó és bűntársai hatalmasat kaszálnak az építkezésekből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Megélhetési labdarúgó. Nem a törököknél fejezi be.
profon
Azért párszor elszaladt már a szélen úgy, hogy a többiek csak néztek utána. Igaz nagyon okosan néztek.
Dr. Felipe
Dzsudzsi, kicsit sárga, kicsit savanyú de a miénk. Nemzetközi szinten már rég nem jegyeznek senkit a fóótballistáink közül.

A fideSSotont is tegnap rúgták tökön egy 3:0 val, egy neve sincs lengyel csapat által.
Desischado
Megélhetési focista. Nem tudom, mi az igazság, gondolom, az edző nem véletlenül beszélt így, de a törököknek egyelőre megfelel. De szerintem is tovább fog állni tőlük is!
herczeg0210
Egy bevándorló, megélhetési focista. Majd haza zavarják!
Szeparepa
Pontosan fogalmazott. Ezután leírni, ugyanabban a cikkben a következő bekezdése első szavának hogy világklasszis focista... hát eléggé groteszk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.