A pénteki négy elsőség után szombaton két számban diadalmaskodott Hosszú Katinka a nizzai nemzetközi úszóversenyen. 

A világ- és Európa-bajnok versenyző a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozat nyitóállomásán – az esemény honlapja szerint – megnyerte a 200 méteres vegyesúszás döntőjét (2:08.20 p), s hasonlóképpen a 200 méter hát fináléját is (2:09.65). Hosszú az első nap 800 méter gyorson, 1500 méter gyorson, 400 méter vegyesen és 50 méter háton bizonyult a legjobbnak. 

Hosszú Katinka élete legjobb idejét úszta 200 méter vegyesen

200 méteres ideje ráadásul élete legjobbja volt, a Facebookon azt írta:

Életem legjobb idejét úsztam szezon közben 200 vegyesen! Nagyon örülök ennek az időnek, evvel első lettem volna Kazányban (rajtam kívül)! Remek érzés, amikor láthatóan kifizetődik a belefektetett munka

Verrasztó Evelyn – Hosszú mögött – második lett 200 méter vegyesen (2:17.50), ötödik 100 méter pillangón (1:01.96) és hetedik 100 méter gyorson (56.59 mp). Pénteki legjobbja egy második helyezés volt 400 méter vegyesen.

Bátyja, Dávid – aki a nyitányon győzött 400 méter vegyesen – a második nap ezüstérmet szerzett 200 méter pillangón (2:01.88), a 400 méter gyors döntőjében pedig hetedikként zárt (2:21.18).

A háromnapos nizzai verseny után február első hétvégéjén Amiens-ben folytatódik a Golden Tour, amelynek záróállomása Marseille-ben lesz március 4. és 6. között.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ezeket a sikereket ( sorozatosan ) tudom figyelmébe ajánlani a
vita helyett gyárfás pártkatonának...addig, amig magyar dresszben
úszik Katinka !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@volvós: bizony...nehogy késő legyen...

nálad a pont!
szaboria1
@volvós: Nekem is pont ezen járt a gondolatom. Gyárfás sürgősen gondolkozzon el vele kapcsolatban.
wagabund
@szaboria1: bocsánat, nem lettem megszólítva, de ezt a gyárfást marhára nem érdekli Hosszú..Túlnőttek rajta, és mint tuggyuk, az egy ilyen képességű emberre veszélyes...tehát nem gondolkodik.
Kamcsatka
Méltó válasz azoknak Katinka, akik őszinteségedet megkérdőjelezték.
kkalman
Esetleg Gyárfásnak és a többi fideszcsicskának lenne még valami problémája Katinkával, akkor csinálják utána, amit ő csinál, utána lehet a lepénylesőket bocsánatkérésre tátani.
nemkati
Katinka megmutatta, hogy a magyarországi körülmények miatti kritikái ellenére fel tudott úgy készülni, hogy megmutassa a világnak, mit tud. A kritikákat pedig nem maga miatt, hanem a magyar úszósport érdekében mondja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.