A főváros további világversenyekre fog pályázni, mondta a NOB-elnöknek is. Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap délután az Országházban fogadta Thomas Bachot, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökét, aki a cselgáncs- világbajnokság eseményeire érkezett Budapestre - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nyertes megoldáson se változtass

S még mondjátok, hogy Őfenesége nem tanul

Szerintem mindenkinek világos kell legyen, hogy Őfenesége sportoskodása (minden pénzünket szívesen odaadná a sportnak) nem altruista jellegű - na jó a butuska libuska Kun Ágikának nem tűnik fel: „Orbánnak a stadionok, nekünk az iskola” mondta a lelkecském) – ezerrel talicskázzák belőlük a pénzt. Nehogy azt tessenek hinni, hogy az vizes VB bármiben – na jó nyilvánvalósága és nagyságrendje azért demonstratív – is különbözik a többitől. Azért a cselgáncs buli kilóg hisz Őfeneség újra együtt tölthetett némi időz Putyinnal! =))
Így egyáltalán nem véletlen, hogy Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap délután az Országházban fogadta Thomas Bachot, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökét. S kifejtette, hogy „Magyarország elkötelezettsége és támogatása töretlen az olimpiai mozgalom iránt. Budapest nemzetközi sportvárossá vált, olyan hellyé, amely a jövőben is örömmel áll a világ sportolóinak rendelkezésére”
Equus1
@RonaGyuri: a város lakosságát kivéve. Na, ja az országról már ne is beszéljünk... látszik mennyire teltházas focimeccsek vannak, fene eszi az embereket, h jegyet váltsanak egy úszóversenyre, a cselgáncsról már nem is beszélve.

Ez a patkány és hordája nagyobb kárt csinált az országnak, mint a két vh. együttesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.