Három tehetséges magyar síelőt veszített az ország, de a soron következő téli olimpián még nem indulhatnak.

Nem támogatta őket a magyar szövetség – Izrael színeiben versenyez tovább három magyar sítehetség

A lillehammeri ifjúsági téli olimpián hetedik Szőllős Barnabás, bátyja Benjámin és húguk Noa izraeli színekben versenyeznek tovább, mert a Magyar Síszövetség a család szerint ellehetetlenítette őket.

A 24.hu írta meg, hogy a Szőllős-gyerekeket a 2016-os magyar bajnokság nem megfelelő orvosi igazolása miatt kétéves eltiltással sújtották, holott a két fiú reménykeltő pontszámmal és előkelő helyen állt a FIS-ranglistán, így joggal bíztak abban, egyikük részt vehet a 2018-as pjongcsangi téli olimpián. Ez nem így történt, a szövetség két másik, alacsonyabb pontszámmal rendelkező versenyzőt - Dalibor Samsalt, és Kékesi Mártont – futtatta, és így nagy valószínűséggel közöttük dől el, hogy Miklós Edit mellett ki képviseli hazánkat a sportágban.

A Szőllős-család megkereste az izraeli szövetséget, amely tárt karokkal fogadta a gyerekeket, és Instagramon számoltbe a hírről:

Israel Ski Team (@israelskiteam) által megosztott bejegyzés,

Mivel az állampolgárság megszerzése előtt legalább három évig az adott nemzet színeiben kell versenyezni, a phjoncsangi téli olimpián még nem indulhatnak.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Szégyen ami ebben az országban "sport" néven zajlik! Senkit nem érdekel, hogy valaki tehetséges, az a lényeg, ki kutyája kölyke!!! :(((
lópicigáspár
Szégyen ami ebben az országban "sport" néven zajlik! Senkit nem érdekel, hogy valaki tehetséges, az a lényeg, ki kutyája kölyke!!! :(((
Rockxy
Amerikában az számít, hogy mekkora az atombomba.
A versenysport nem meghatározója egy ország megítélésének.
endeavor
Legalább egy kis hó látszódna a háttérben - akár photoshoppal is.
Nem az a baj, hogy a síelők síléccel fényképezkednek, hanem az a baj, hogy ezt nyáron teszik (emiatt egy kicsit komolytalan az egész), és míg ők be vannak öltözve, addig a fényképész egy fürdőgatyában nyomja.
Szegény zsidó fiatalok izraeli színekben indulnak...
1. De a kormány nem antiszemita.
2. A zsidók azért vannak nálunk sokan, mert itt biztonságos, de nekünk a jelenlétük nem jó. Csak kárt okoznak, és elvesznek, mert gecik.
Keresztbe-hosszába leszarják ezt az országot (és bármelyiket, amelyikben élnek), mert ők elsősorban zsidók. olyanok, mint a kakukkfiókák. idegen fészekbe születnek, és kitúrják az eredeti költést. Ha kommunista országban élnek, kommunisták, ha náci országban élnek, akkor nácik - nekik mindegy, mert elvtelen, istentelen hulladékok..
Höröghetsz, meg büföghetsz, ez akkor is így van!
Ja, és a zsidók elsősorban nem az emberek miatt szenvednek, hanem Isten miatt - az ő Istenük miatt, akit nem tisztelnek Atyaként, és nem félnek Istenként, és leszarják Isten törvényeit, és leszarják az egész emberiséget, mert egy önző, féreg, buta, bunkó nép.

Keresztény-zsidó kultúra...
Keresztények és a zsidók...
Ezek miatt pusztul el igazából ez az általuk létrehozott defektes vérprimitív elcseszett világ, tűz által.
Síelj a láván menekültedben - mert megérdemled.
justhpeter
@endeavor: Mint pogány - tehát nem zsidó - mondom, ezért kár volt. Egy népet megítélni egyes emberekből nem korrekt, legyenek azok az emberek bármilyenek. A "zsidó népben" is vannak normális emberek és gazemberek is, értelmesek is és kevésbé fejlettek is, vallásosabbak és nem annyira vallásosak. A "zsidózás" pedig egyébként sem a szellemi tevékenység csúcsa.
csipetke
Annyi az egész,hogy rossz sportot választottak.Nem sítalp kellett volna,hanem elég lett volna egy csámpás focicsuka,oszt dőlne a della.Támogatás,sz@rásig, stadionok,minden mi szem szájnak ingere.Nem baj,ha csámpás vagy,esetleg kétballábas,csak csinálj úgy,mintha fociznál.De ha má'sielni akarnak,és éppen Izrael támogatja őket,szerintem nincs ezzel gond.Sajnos ez Magyarországot minősíti.A fociba az Isten tudja hányszáz milliárdot tolnak feleslegesen,a többi sport nem számít,mégha tehetséges emberek vannak is benne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.