Dárdai Pált egy megelevenedő fémturul kezdi követni, majd egy stadionban kötnek ki, ahol a Hertha vezetőedzője is szárnyakat kap.

Tegnap jelent meg a 2Rule első reklámfilmje, amelynek a márka reklámarca, Dárdai Pál volt szövetségi kapitány, a Hertha BSC vezetőedzője lett.

A hétvégén debütált az új magyar sportruházati márka az első osztályban, hiszen a szombathelyi Haladás, a Puskás Akadémia, illetve a Diósgyőr is a 2Rule sportruházatot választotta.

Az ötmillió forint alaptőkéből fél éve alapított cég többségi tulajdonosa – a Talentis Group Zrt.-n keresztül – Mészáros Lőrinc, míg Kővári Ágnes – akinek férje az egykori válogatott labdarúgó és ideiglenes szövetségi kapitány, Szélesi Zoltán – a kisebbségi tulajdonos.

Címlapkép: YouTube/Urald A Pályát

(vg.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klafa
Az animáció nagyon komoly.
Ha jól sejtem valami tehetséges 14 éves követte el a szabadidejében.
lópicigáspár
"Urald a pályát!" Aha!! Eddig minden meccsüket elvesztették, akik ebben játszottak! :))))
Eladott Ország
A 2rule egyébként a hazai textilipar felvirágoztatását és több tucat munkahely létrehozását tűzte ki célul, azonban ez úgy tűnik, továbbra is csak cél marad. A vezetőség ugyanis tartott egy sajtótájékoztatót – a kormánysajtó részére – melyen kiderült, hogy bizony a cég termékeinek mindössze 20-30%-a magyar gyártású, emellett pedig a felszerelés alapanyagai sem hazaiak.Tehát a nemzeti turul bizony nem annyira nemzeti, mint inkább külföldi. Azért reméljük, ez nem állítja meg Mészáros Lőrincet abban, hogy cége – melynek sem weboldala, sem Facebook-oldala nincs – világsikert érjen el.
nepszava.hu/3002343_kulfoldi-tollakkal-repulhet-a-magyar-turul
Macskaszem
Ha világsiker nem is, hazai biztos lesz, majd törvényt tákolmányoznak hozzá, oszt jónapot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.