A szokásosnál is büdösebb, ahogy az amúgy is szürreális új felcsúti sportcsarnok 5 nap alatt pluszpénzt kapott. Miért engedte ezt az MLSZ és mire ment el a pénz?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy apróság

a törvény valóban tételesen említi, de kizárva

„Gyanúsan hízott 9 milliárdra a Felcsút tavalyi tao-programja” – derült ki a a Puskás Akadémia honlapjára feltöltött 2017-2018-as Sportfejlesztési Programot tanulmányozva.
A dolog már magában is vérlázító, de az igazi poén, hogy az újabb bő három és fél milliárdot a 07/2011. (VI. 30.) Korm. rendeletre hivatkozva hagyatták jóvá, mondván hogy ez ad rá lehetőséget. Ez ad lehetőséget arra, hogy „a már elfogadott sportfejlesztési programok értékének megnövelésére abban az esetben, ha azok műszaki, illetve szakmai tartalma megváltozott.”! Nos ez tény, sőt a rendelkezés taxatíve említi is a Lolo-ék által megadott indokot. Aprócska bökkenő, hogy a nem akceptálható indokok között! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.