Bár Budapest esetleges jelentkezéséről a 2032-es nyári olimpiai játékok megrendezéséről még semmilyen egyeztetés nem folyik, egyre-másra épülnek a gigantikus sporteseményhez illő létesítmények. Lassan két éve, 2017. február 22-én született meg a kormányzati döntés arról, hogy Budapest visszavonja jelentkezését a 2024-es nyári olimpia rendezésére – emlékeztet a Népszava. A napilap információi szerint a 2032-es kandidálásról ugyan még informális beszélgetések sem zajlanak (2024-ben Párizs, 2028-ban Los Angeles lesz a nyári játékok házigazdája), mégis úgy tűnik, hogy az olimpiarendezési szándék nem ment ki a kormány háza táján a fejekből.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ebben tényleg dübörgönk

mármint a péntek elszórásában

A napi.hu számol be róla, hogy „Lassan két éve, 2017. február 22-én született meg a kormányzati döntés arról, hogy Budapest visszavonja jelentkezését a 2024-es nyári olimpia rendezésére, de egyre-másra épülnek a gigantikus sporteseményhez illő létesítmények.”!
Nekem erről a lelkesült időszak számháborúinak legblődebbje ugrott be: sok pénz, de ebből nagyon sokat így is úgy is meg kell építeni. Mos hic & nunc nem foglalkozom a nem akkor, nem úgy és mást kérdésével, csupán utalok a jelenségre, hogy lehet másképp gondolták? Azt akarták mondani, hogy akár lesz olimpia, akár nem ők ezeket a pénteket akkor is kiosztják a csókosok között! =))
justhpeter
2032-re elfogy az ország teljes tartaléka, így nem kell félni az olimpiától.
Gauntlet
faxa ötlet. Csillagrombolót nem építünk? Karate meg lesz a Hős utcában?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.