A magyarok a 2-0-s vereséggel csoportjuk negyedik helyén végeztek a kijutott horvátok és walesiek, valamint a szlovákok mögött.

A Walesben elszenvedett kétgólos vereséget követően önkritikusan értékeltek a magyar labdarúgó-válogatott tagjai, akik így nem jutottak ki a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra, de pótselejtezőn még javíthatnak.Semmit nem valósítottunk meg abból, amit elterveztünk. Pontatlanul játszottunk és elvesztettük a párharcokat. Öt pontos passzunk nem volt, minden támadásba belehibáztunk, nem tudtunk végigvinni egy normális akciót

– fogalmazott Sallai Roland.

Öt-tízméteres passzokat nem sikerült végrehajtani, így nem lehet nyerni, pedig a walesiek nem estek nekünk

– mondta Lang Ádám, aki viszont kiemelte, nem kell a múlton rágódni, előre kell nézni, fejlődni és felkészülni a márciusi pótvizsgára, mert négy éve már megcsinálták, hogy pótselejtezőről kijutottak.

Miért ne sikerülhetne megint?

– tette fel a kérdést.

Sallai: Semmit nem valósítottunk meg abból, amit elterveztünk

Pátkai Máté szerint az első félidőben ugyan nem játszott bátortalanul a válogatott, ennek ellenére a támadójáték nem működött, annak hatékonyságát növelni kell a jövőben, mert nagyon kevés helyzetet sikerült kidolgozni.

Nagy lehetőséget szalasztottunk el, amit még meg kell emészteni. Egyelőre nem gondolok a pótselejtezőre

– jelentette ki Kovács István, aki úgy vélte, az egész sorozatot tekintve a hazai pályán Szlovákiától elszenvedett 2-1-es vereségen úszott el az Eb-részvétel kiharcolása. A MOL Fehérvár középpályása az elvesztett párharcokban látta a mostani kudarc okát.

Baráth Botond úgy vélekedett, hogy nem kezdtek rosszul, Wales azonban az első helyzetét kihasználta, támadásban pedig nem sikerült átjátszani az ellenfelet, így egyetlen helyzetet leszámítva esély sem volt az egyenlítésre. A kansasi védő úgy fogalmazott,

ez volt az A terv, de maradt a B, most már arra kell koncentrálni, valahogy be kell húzni a pótselejtező két mérkőzését, bárki is lesz az ellenfél.

A magyarok a 2-0-s vereséggel csoportjuk negyedik helyén végeztek a kijutott horvátok és walesiek, valamint a szlovákok mögött. Marco Rossi szövetségi kapitány csapatának első pótselejtezős ellenfele a pénteki sorsoláson derül ki, de az biztos, hogy a meccset idegenben kell megvívnia a magyar válogatottnak.

Cikk- és címlapkép: MTI/Kovács Tamás

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
terv...terv...Rossi csak tervezget, álmodozik...felháborító amikor a válogatott kapitánya taljánul beszél(marhaságokat)... Ilyen jólfizető, produktum elvárása nélküli országot még nem látott, szeret nálunk lenni.
Pofátlanul arra hivatkozott, mennyit érnek a jobb csapatok focistái...sajnos a mieink keveset...tehát nem tudnak focizni olyan jól, mint a drágább csapatok...

És még itt van..persze, mert ennyi pénzért nem talál még egy balek társulatot...
Oposit
Dehogynem!
Felvettétek a milliós fizetésetek eddig minden hónapban.
ittott
@jesz: szarból nem lehet várat építeni. a magyar foci egésze rendszerhibás
namihami
Pedig nem rossz csapat ez. Amíg csak a himnuszok szóltak és szépen felsorakoztak a fiúk, addig semmi panasz nem lehetett rájuk.
A bajok akkor kezdődtek (és ez általában minden ""mérkőzésükre"" igaz), amikor a bíró a szájába vette a fütyülőt. A tragikomédia olyankor veszi kezdetét. Addig egységes a csapat és a szurkolók közötti hang, aztán kezdenek a hibák előjönni.
Oda kellene a Viktornak hatni az UEFA-nál és a FIFA-nál, valamint az összes futbalvezetőségnél, hogy a mi fiaink a stadionok és bekerülési költségeik részletes ismertetésével és a játék általuk szigorúan szóban történő elmesélésével follyon le.
És voilá, máris mienk az összes plecsni, kupa és hasonló díj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.