Döntött az MLSZ.

Koronavírus: Leáll a magyar foci

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége – a hatóságok döntésével összhangban – azonnali hatállyal felfüggesztette a szövetség valamennyi szervezett versenyprogramját és képzési eseményét átmeneti időre.

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője hétfőn a szervezet Facebook-oldalán közzétett videoüzenetben elmondta, hogy az MLSZ vezető testülete "valamennyi labdarúgó-mérkőzés lejátszását felfüggesztette, beleértve az NB I-es mérkőzéseket is".

"Azt kértük a kluboktól, hogy ebben az időszakban tekintsenek el az edzések megtartásától és látogatásától, teremtsék meg a feltételeit annak, hogy a játékosok, stábtagok otthon maradhassanak" – mondta Sipos Jenő.

Emlékeztetett rá, hogy a koronavírus-járvány miatt az MLSZ már korábban is hozott meg döntéseket: elhalasztott egy nagy létszámú edzői konferenciát, az utánpótlás csapatok nem utaztak el külföldre és az MLSZ sem rendezett utánpótlás tornákat, a kormány döntésével összhangban zárt kapus mérkőzéseket rendelt el, továbbá felfüggesztette az utánpótlás bajnoki mérkőzések lejátszását "a legfontosabb cél, mindenki egészségének a megóvása érdekében".

"Reméljük, hozzájárulunk ahhoz, hogy a járvány ne terjedjen tovább. Ebben kérjük a megértését a játékosoknak, az edzőknek és természetesen a szurkolóknak is" – tette hozzá.

Az OTP Bank Liga 33 fordulójából eddig 25-öt játszottak le, a Merkantil Bank Liga NB II-ből pedig még tíz kör van hátra. Előbbiben eredetileg május 16-án, utóbbiban egy nappal később lett volna az utolsó játéknap.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Farkas Tibi
Nagyon helyes ! Lehet menni dolgozni a szalag mellé alibifootball helyett .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Most több hasznát vennénk a kórházaknak orvosoknak ,mint a számtalan stadionoknak és ingyen élő agyon fizetett rongylábú focistáknak.Azt mondják minden rosszban van valami jó!, viszont ami nincs az hogy áll le?
kereső
Fizetés nélkül remélhetőleg. Osszák be amit eddig kaptak. A maradékot meg átirányitani az egészségügybe és az oktatásba- lehet rajta venni védőruhát, maszkot, kesztyűt, fertőtlenitőket, ki lehet alakitani elkülönitőket- fertőtlenitésseel.Lehet biztositani annak a gyermeknek tabletet, laptopot, internetet- akinek nincs. Van még pár ilyen jó ötletem.Mondjuk azoknak az orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak akik most hátukon viszik az egész járványt minőségi étkezést biztositani! Mondjam még?
Sámannus
A fizetést ugye megkapják? Nem úgy mint a tanárok!
fahrenheit451
A felcsúti kisvasút leállítása mellett, ez a lehető legkisebb veszteség, ami érheti Magyarországot, a magyar embereket. Töméntelen pénz elégetés mindkettő.
A magyar foci olyan, mint a felcsúti kisvasút: a semmiből indulva a semmin át halad a semmi felé

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Halálos baleset történt Sülysápnál
Itthon - 2022. September 27., 09:21
Halálos baleset történt Sülysápnál
Halálos baleset történt Békésben
Itthon - 2022. September 27., 07:54
Halálos baleset történt Békésben