Kitódult Ráckeve apraja-nagyja a Fradi szombat déli vendégszereplésére a Kis-Duna partján épült Sipos Ferenc Stadionba

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ez már tényleg a legalja

nem mintha bárkinek is lehettek volna kétségei - de valahol abban reménykedett (az ember már csak ilyen mindig remél), hogy nem lesz olyan gyors és talán egy kicsit visszafogottabb

Persze hiába! Az index.hu megérkezett az origo.hu szintjére, sőt igyekszik. Két elrettentő példa a tegnapi termésből:
Az egyik még csak annyi, hogy egy az egyben lemásolták az origo Mándoky lelkendező cikkét „”, már-már szenté avatva Orbán filozófus-társát.
A második pedig már lelkendező termelési riportoknál is ócskább stílus élménybeszámoló „Születésnapi torta és Fradi-vendégjáték a házelnök szeme láttára” arról, hogy micsoda megtiszteltetés érte őket (mármint Ráckeve apraja-nagyját): nem csak a fradika de Kövér Laca is megtisztelte őket.
A helység sem volt semmi: azt, hogy „a szinte helybéli Kövér László házelnök mellett közelről láthatta Szergej Rebrovot, a Ferencváros 121 éves történetének lassan legsikeresebb edzőjévé avanzsáló szakembert.” meg is adták a módját: „itt tényleg a médiamunkásokat segítik azok, akiknek ez a dolga. A VIP-területre is könnyedén bejutunk, Kovács Ferenc klubelnök megtiszteltetésnek érzi, hogy az Index kíváncsi a klub történetének legnagyobb eseményére, a Fradi vendégjátékára a Magyar Kupa harmadik fordulójában. ’Tessék csak, fogyasszanak bátran!’, biztat a derék tulajdonos, a helyi önkormányzat által rittyentett terített asztalra mutatva. ”!!
Bocsánat de ettől hánynom kell!!! =))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.