Tadej Pogacar első szlovénként megnyerte a Tour de France országúti kerékpáros körversenyt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A tájékozottság továbbra sem lett jellemző

A megváltozott „képességű” index.hu sportosai továbbra is hozzák, a dilettáns szintű hozzánemértésüket és a tájékozottsági hiátusukat

Most hogy vége tért TdF a szokatlan időben és körülmények között rendezett 2020-as TdF „Élsportolók elixírje, mégsem tiltott. Mi az?” címmel találta be a bringa sportot. A cikk egyértelműen hozta a szokásos szenzációskodás, zavaros katyvasz tele kisebb nagyobb ha… (na jó legyünk udvariasak) megalapozatlan véleményekkel.
Azonban a van egy mondat ami még tőlök is csúcs:
„MIUTÁN A TAVALYI TOUR-GYŐZTES EGAN BERNAL ÉS A MÁSODIKKÉNT ÉRKEZŐ PRIMOZ ROGLIC IS KETONOKAT HASZNÁLT, SZÁMOS EDZŐ ÉS ORVOS-KUTATÓ FELTETTE A KÉRDÉST: VAJON TISZTESSÉGES-E HASZNÁLNI EZT A SZERT?”!
Nos túl azon az apróságon, hogy Roglic nem másodiknak érkezett, hanem második lett (ez egy több etapból álló verseny, ahol összeadják az egyes külön-külön „versenyeken” elért időket):
idén lett második, a honfitársa mögött, aki állítólag nem használja.
Ami pedig a kérdés-fektevést illeti azt elsősorban szarkeverő fírkászok teszik fel, s az éppen lebőgő edzők kifogásként használják!!! =))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.