A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) végrehajtó bizottsága a büntetőügyében esedékes jogerős bírósági döntés megszületéséig Gyárfás Tamást eltiltotta minden FINA-rendezvény látogatásától. 

Gyárfás Tamást kitiltották minden úszóeseményről, a budapesti Eb-n sem látják szívesen

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A magyar sportvezető, aki korábban a FINA alelnöke is volt, és formálisan most is tagja a világszövetség vezetőségének, egyetlen, a FINA vagy tagszövetségei által rendezett vízisport eseményre sem mehet be tudomásunkra jutott megbízható információk szerint, ami azt jelenti, hogy a május 10-én kezdődő budapesti Európa-bajnokságon sem látják őt szívesen.

A Nemzeti Sport cikke szerint Gyárfás a FINA vagy tagszövetségei által rendezett vízisport eseményre sem léphet be a magyar sportvezető.

A lap megkereste Gyárfást is, aki azt mondta, hogy ugyan a végrehajtó bizottság felfüggesztette tagságát, de a FINA nem tiltotta ki őt a rendezvényeiről, és nem tudja, hogy honnan származhatott ez az információ.

Gyárfást emberölésre való felbujtással vádolják, a gyanú szerint ő ölette meg Fenyő János médiavállalkozót 1998-ban. A büntetőeljárás már több mint két éve tart ellene.

Forrás: nso.hu
Címlapkép: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
eddig bemehetett? csak most tiltották meg, hogy ne mutassa a pofáját? Jóhogy nem díszpáholyos, és díjakat is átadhat ..ráadásul még finomkodnak vele, mert "a budapesti EB-n
nem látják szívesen"...

Marhajó..
Eladott Ország
A gerinctelen, elvtelen Gyárfás tökéletes megtestesítője annak a visszataszítóan ocsmány, képmutató – mindennemű politikai befolyás nélküli (?!) – magyar sportadminisztrációnak, ahol Kocsis Máték, Gyárfás Tamások, Németh Szilárdok, Deutsch Tamások, vagy éppen Kósa Lajosok őrködnek egy-egy sportág tisztasága fölött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.