Münchenben a bajor hatóságok nem engedélyezik, hogy magyar konzulok jelen legyenek az Allianz Arénánál, ami egy példátlanul negatív gesztus. A konzulok dolga, hogy az állampolgároknak a bajban segítséget nyújtsanak. Így tehát, ha a kiutazó magyar állampolgároknak konzuli segítségre van szükséges, a müncehni főkonzulátus oldalán, a munchen.mfa.gov.hu oldalon lévő ügyeleti számokat hívja – kezdte a rossz hírek sorolását Szijjártó Péter. A bajor hatóságok tűzvédelmi okokból nem engedélyezik a nem impregnált molinók bevitelét a stadionba; Szijjártó kérte a magyar szurkolókat, hogy ezt vegyék figyelembe.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Helyes! A saját sunyi "fegyvereiket" kell ellenük fordítani!
justhpeter
Ha mi elvárjuk azt, hogy az ide érkező külföldiek alkalmazkodjanak az itteni rendhez jogos elvárás, hogy a Németországba utazó szurkolók alkalmazkodjanak az ottani szabályokhoz. Oszt' Jónapot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.