Egyre több kérdés merül fel a tokiói olimpia kapcsán. Ennyi nációjú embert nem kis kockázattal jár összeengedni, így nem csoda, hogy a szervezők mindent megtesznek, hogy csökkentség annak esélyét, hogy fertőzött játékos lépjen be az olimpiai faluba. 

Egyre több olimpikon kapja el a koronavírust

Fotó: CHARLY TRIBALLEAU / AFP

Ezúttal két strandröplabdázóról derült ki, hogy elkapták a vírust: az amerikai Taylor Crabb és a cseh Marketa Slukova is pozitív tesztet produkált az ötkarikás játékok előtt – írja a Blikk.hu.

Crabb korábban megkapta a vakcinát, ennek ellenére összesen négy pozitív tesztet adott, de tünetei nincsenek. Az Egyesült Államokból még negatív teszteredménnyel utazott el Japánba, ám az ott végzett vizsgálat már kimutatta a kórokozó jelenlétét. Crabb helyett Tri Bourne lesz a negyedik olimpiáján szereplő Jake Gibb párja a viadalon – írta meg az Origo az MTI tudósítása nyomán.

Marketa Slukova a cseh csapatból már a második, aki megfertőződött a vírussal, ugyanis korábban Ondrej Perusicnak is pozitív lett a tesztje. Mellette az asztaliteniszező Pavel Sirucek, illetve két cseh edző is a fertőzötteknek fenntartott hotelban van jelenleg.

Forrás: Blikk.hu 

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@ila51: Jelentetted ahol kell? Mert nem a propin kellene. Ott majd kivizsgálják mitől kaptad. Ne menj le konteós szintre. Ilyen "szomszédom mondta" cikkből így is van elég.
ila51
@division: Minden szinten tudnak róla , a városmajoriban műtöttek , Balatonfüreden pedig 3 hét rehab volt , és ott találkoztam sok ilyen fiatallal , akik pont így kapták be a legyet , de azok a 30- 40 -es korosztály . Én már 70 , értem nem kár , de amúgy jól vagyok , nem züllök , már kibírom a hátra levő időt.
ila51
@division: Phizert , mások mást , nem lehetett párhuzamot vonni .
division
@ila51: A Pfizer a 30-40 éves korosztálynál okozott ritkán enyhe szívizomgyulladást, amelyek spontán rendbe jöttek. Na de mindegy, a lényeg hogy vigyázz magadra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.