Nemcsak látványos úszásával hívta fel magára a külföldiek figyelmét Milák Kristóf, hanem azzal is, ahogyan reagált győzelmének hírére. Az olimpiai bajnokból máris mém lett, egyszerűen imádják őt az internetezők.

Máris mém lett Milák Kristóf sajátos arckifejezéséből, amivel olimpiai győzelmére reagált a medencében – imádja az internet népe a pókerarcot A győztes Milák Kristóf a célban a férfi 200 méteres pillangóúszás döntőjében a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizesközpontban 2021. július 28-án. Balra az ötödik helyezett dél-afrikai Chad le Clos. A magyar úszó új olimpiai csúccsal, 1:51.25 perccel nyert. MTI/Kovács Tamás

Ahogy korábban megírtuk, a világbajnok és világcsúcstartó Milák Kristóf olimpiai csúccsal nyert aranyérmet 200 méter pillangón a tokiói olimpia úszóversenyének szerdai napján. A célba érés után azonban nem csapott nagy ünneplést, sőt. Ebből az arckifejezéséből lett aztán rövid időn belül mém, a külföldiek ugyanis egyszerűen imádják, ahogyan a fiatal úszó pókerarccal fogadta a hírt, miszerint aranyérmet nyert. 

Természetesen több sem kellett az internet népének, azóta is záporoznak a jobbnál jobb mémek a magyar olimpiai bajnokról.

„Milák, amikor megnyeri 200 pillangón az aranyérmet”

Forrás: Blikk.hu

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@durbincs: Válaszolj, ha apád az anyád!
Emmersson71
@durbincs: Kösz..buzeráns vagy, mint apád/anyád :P
Sámannus
A világ nem érti mit jelent hazajönni ebbe a koszmós dagonyába, és lelkiismeretesen dolgozni e között sok telhetetlen kurva zsivány között

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.