A szerdai Magyarország-Andorra meccs előtt üzent a Fradi elnöke.

Kubatov üzenete a magyar szurkolóknak: "Az, hogy mi történik Angliában, az ő dolguk, nekünk be kell tartani a szabályokat"

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Kubatov Gábor, a Fradi elnöke (és a Fidesz pártigazgatója) arról írt a közösségi oldalán, hogy ne az angolokra mutassunk, hanem azzal foglalkozzunk, ami itthon történik:

„Amikor gyermekkoromban hármast vittem haza, akkor anyukám azt kérdezte, hogy miért nem kaptam jobb jegyet. Az válaszoltam, hogy a többieknek is hármas lett. Erre azt mondta, hogy »a többiek engem nem érdekelnek«. A felelősség megosztása, a kettős mérce nem egyszerű dolog. Az, hogy mi történik Angliában, az ő dolguk, nekünk be kell tartani a szabályokat.”

- írta a Fradi elnöke a Facebook-oldalán.

Forrás: 444.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A minielnöknek egy szavába kerülne, hogy leállítsa Kubatov csürhéit. De nem teszi, mert tudja, ha balhé lesz, ők bevethetők!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Így deliráltad ott az elmeosztályi rezidenciádon, bolsiék elmebetege!? De, ha éppen az olszokat fütyülik szét, vagy verik laposra az imádott angoljaid (benyaltál már nekik?), az, ugye, nem "UEFA ügy", csak, ha nehány tucat magyar ultra fütyül!? De, fel az "efftársi optimizmusoddal", bolsi baromarc! Szeretett UEFA-d legközelebb már majd biztos Trianon 2-t is javasolni fogja ellenünk! Kiélheted a "hazaszeretetedet", fekakupac! Várd a következő "felvonást"!
Aki Én
@ómió: Nem nagyon látod át a történéseket, mi, te nyomorult hazaáruló patkány?
Eszméletlen buta vagy baszki.
ómió
@Aki Én: Ha nyomorult hazaáruló patkányokat látnál, nézz körül, ha majd az efftársaid körében leszel, bolsiék elmebetege! Az ott mind az lesz! Veled együtt!
Aki Én
@ómió: Hogy a bánatban vagy te ennyire buta idióta balfasz?
És főleg, minek?
ómió
@Aki Én: Miért hazudnád másra folyton önmagadat, bolsiék fajkreténje? Lenin atyád teremtett téged így, vagy ez már az agysorvadásod hozadéka?
Aki Én
@ómió: Hogy a bánatban vagy te ennyire buta idióta balfasz?
És főleg, minek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.