Az újonc Vasas több mint egy órát emberhátrányban futballozva 1-1-es döntetlent játszott a Debrecen vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Dzsudzsák Balázs hidrogénezett frizurája sem segített: elcsent egy pontot a Vasas DebrecenbőlDzsudzsák Balázs új frizurával rukkolt elő. Fotó: dvsc.hu

Mindkét csapat két döntetlennel kezdte az új idényt, vagyis három kör után is nyeretlenek, illetve veretlenek.

OTP Bank Liga, 3. forduló:

Debreceni VSC-Vasas FC 1-1 (0-1)

Debrecen, 5665 néző, v.: Bogár

gólszerzők: Babunszki (86.), illetve Berecz (21.)

sárga lap: Baráth P. (37.), Bévárdi (54.), Neofitidisz (61.), illetve Hinora (36.), Jova (69.), Hidi P. (69.), Hidi S. (73.), Szivacski (92.)

piros lap: Baráth B. (29.)

Debreceni VSC:

Megyeri – Kusnyír (Baranyai, 54.), Romancsuk, Deslandes, Gomes – Baráth P. (Neofitidisz, 56.), Dzsudzsák, Ferenczi J. (Horváth K., a szünetben) – Sós (Bévárdi, a szünetben), Szécsi (Babunszki, 70.) – Bárány

Vasas FC:

Jova – Iyinbor (Ihrig-Farkas, 90.), Baráth B., Otigba – Szivacski, Berecz, Hinora (Cipf, 82.), Hidi P. (Hidi S., 71.), Silye – Holender (Szalai J., 71.), Radó (Deutsch L., a szünetben)

Sokkal aktívabban és pontosabban kezdték a mérkőzést a házigazdák, akik közelről és távolról is kísérleteztek a gólszerzéssel, ezért Jova Leventének bravúros védésekre volt szüksége, hogy az angyalföldiek ne kerüljenek hátrányba. A játék képe alapján meglepetést jelentett, hogy az újonc az első veszélyes ellentámadását gólra váltotta, és a 21. percben Berecz Zsombor jóvoltából megszerezte a vezetést.

Nyolc perccel később emberhátrányba került Vasas, mert Baráth Botond piros lapot kapott a Bárány Donáttal szembeni durva szabálytalanság miatt. A DVSC lendületét némileg megtörte a kapott gól, és ezen a létszámfölény sem változatott, a szünetig hátralévő időben már nem tudta veszélyes akciókkal nyomás alatt tartani ellenfelét, így egy félidő után a fővárosiak vezettek 1-0-ra.

A szünet után bemutatkozott a DVSC-ben és az NB I-ben a szerdán igazolt Horváth Krisztofer, aki 2020-ban három mérkőzésen szerepelt az olasz élvonalban a SPAL színeiben. Debrecenbe a Torino FC-től érkezett kölcsönben a támadó középpályás, aki az előző idényben az NB II-es Szeged házigólkirálya volt.

A második félidő elején az angyalföldiek magabiztosan őrizték előnyüket, esetenként hatan védekeztek egyvonalban, és bár a folytatásban a hazaiak újra pontosabb, mozgékonyabb játékkal és veszélyes lövésekkel próbálkoztak, ekkor Jova ismét bravúrokat mutatott be a kapuban. Egyre nagyobb fölényben futballozott és támadott a Debrecen, és a 86. percben Saná Gomes beadásánál a kapujából kifutó Jova a saját csapattársától, Iyinbor Patricktól nem fért hozzá a labdához, ezt kihasználva Dorian Babunszki a hálóba lőtt és beállította az 1-1-es végeredményt.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Horizont: Egy tisztességes országban a diplomata-útlevél szigorú feltételekkel, a munkakörrel jár, nem pofára adható jutalom! Inkább benzinjegyet adjanak neki, ha elfelejt tankolni a lambóba a gyökér, mert nem ismeri fel a szegénységjelzőt a műszerfalon...hát mert ugye diplomás útlevelet nem kaphatott. Idő kérdése a diploma is. Méltó és érdemes rá. Sőt, doktori cím is jár neki. Mocsai már készül az átadásra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Végtére is, a futbal mégiscsak látványsport. És a magyar bajnokság nem a tudásra, hanem a látványra épül.
Jó példája volt ennek az Üllői úti ""látványosság"" klub is, amikor a kecskepásztorok csapata egy hármassal szórta meg az MVM 1.3 milliárdos reklámembereit. És ez a pénz csak a felszín...
Eladott Ország
Dzsudzsák kocsija egy 70 millás Lamborghini Aventador volt! Hiába a hidrogénezett frizurája utat tör...
www.facebook.com/photo.php?fbid=2056407777835718&set=p.2056407777835718&type=3
Eladott Ország
@Horizont: Egy tisztességes országban a diplomata-útlevél szigorú feltételekkel, a munkakörrel jár, nem pofára adható jutalom! Inkább benzinjegyet adjanak neki, ha elfelejt tankolni a lambóba a gyökér, mert nem ismeri fel a szegénységjelzőt a műszerfalon...hát mert ugye diplomás útlevelet nem kaphatott. Idő kérdése a diploma is. Méltó és érdemes rá. Sőt, doktori cím is jár neki. Mocsai már készül az átadásra.
namihami
@Eladott Ország: 12.36: De, ugye nem az övét kell átadnia a Dzsudzsinak! Mert akkor a Mocsainak nem lesz.
simmering73
Így behidrogénezve se ment jobban a foci.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.