Szakértőként elemzi az M4 Sport stúdiójából a Mezőkövesd-Paks mérkőzést Bognár György, aki egy országot haragított magára érzéketlenségével – tudta meg a Nemzeti Sport.

Talán sokan emlékeznek még a 2021-es Eb-n játszott Dánia-Finnország meccsre, amelyen a dán Christian Erikssen összeesett, és egy darabig félő volt, hogy nem hagyja el élve a stadiont.

Szerencsére nem így történt, de amit Bognár György művelt a stúdióban, arra még sokáig emlékezni fogunk. Az egykori válogatott focista egyre csak azt hajtogatta, hogy a meccset le kell játszani, és a rendezők döntésképtelensége miatt őrjöngött. Majd másnap elnézést kért mindenkitől.

Forrás: Nemzeti Sport

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: De, abszolút efftársi, te agyhalott!
ómió
@Aki Én: Az!? Akkor, ő a ti emberetek, bolsiék elmebetege! Mi bajotok vele!? "Efftársi féltékenység", vagy túl intenzív "frakciózás"? Netán, simán csak a bolsi elmebajotok!?
Aki Én
@ómió: Nem tudod mi a baj vele, te agyalágyult balfasz csicska?
Neked mindenről a gazdád bolsisága jut eszedbe, te agyhalott barom?
ómió
@Aki Én: Te, bolsiék elmebetege, onnét az elmeosztályról mindenkit agyhalott baromnak látsz!? Ettől sorvadt nullává az agyad? És mindezt még a tetves bolsiságotok másrahazudási szindrómája is súlyosbítja nálad? Hát, ez tényleg szar lehet! Mindemellett még az agydonorod is egyre késik? Társasjátékban talán még a kutyád is kenterbe ver téged, idiótája!? Akkor, legalább szedáltasd már végre magadat!
Dr. Proktor
Fideszes - ergo bunkó...
Nincs ezen mit szépíteni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.