Értékelte a vb-t.

Úgy tűnik, csak a magyar újságírókat nem szereti – Orbán Katarban nyilatkozottOrbán Viktor/Facebook

Szeretem, amikor kultúrák találkoznak és játszanak egymással azonos játékszabályok mellett ugyanabban a sportágban – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök katari újságíróknak nyilatkozva kedden.

A magyar kormányfő a Katarban tartott labdarúgó-világbajnoksággal kapcsolatban arról beszélt, hogy megpróbálja otthonról követni a mérkőzéseket, de – mint megjegyezte – ez nehézségekbe ütközik, mivel nappal dolgoznia kell, így csak késő este jut erre ideje.

Kiemelte, hogy a katari labdarúgó-világbajnokság nemcsak látványos, de izgalmas is. Orbán Viktor egyben nagyra értékelte a szervezést és azt, hogy Katar úgy döntött, a pénzt arra a célra költi, hogy az egész világot vendégül lássa.

Fontosnak tartotta mindemellett, hogy arab országban rendezik meg a labdarúgó-világbajnokságot. A "Ha Rómában vagy, tégy úgy, ahogy a rómaiak teszik" szólást felemlítve úgy fogalmazott, nagyon jó, hogy egy arab országban látják vendégül a világot, amelynek így tiszteletben kell tartania a helyi szokásokat és szemléletmódot.

Mint mondta, ez nemcsak a labdarúgás, de az eltérő életfelfogás megértése szempontjából is fontos.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edebácsi
Auokat az újságírókat nem szereti, akik maguk fogalmazzák meg a kérdéseiket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Edebácsi: @Nessy: @Yoda69: @Eladott Ország: @VASTAGBŐR: @T-Boly; @pacal ; meg a hasonlók akik szellemi nyomorékok és eme világ torz-szülöttei érthetelen, hogy nem kerülnek, nem kerültek kipusztításara! A levegőt az atmoszférát rongálják egyszerűen nímand senkik és egyre csak szívnak! Levegőt, meg rendre a gebe lenge szervét, de hát ez végtelenségióg nem megy!
Miről is kéne szólni?? ja a Viktor szerelmi viszonyáról az újságírókkal! Na hát kérem a szarkötegeket, meg a havironygyokat kidobálják a ganajdombra az ujságírók ebbe a körbe tartoznak - persze már aki - De sajnos a moslék nemzetellenség akinek nem sikerülta Magyar országot kitulajdonítania és eladnia egyszuszra már amikor belemelegedtek ugya az IMF hitelfelvétellel, meg a polgárok totális eladósításával, nem kevésbé a költségvetési csalással >> amelyel bevezeni akarták a polgárok abszolút kiszolgáltatottságát a gyarmatosító mocskos kurva usa és az Eu-német-francia szövetségnek! Mert nem az Eu. egységéről van szó, hanem az Eu nemzetek egységes kirablásáról és nyomorba döntéséről! erre nem jöttek rá a moslékok de ti sem szarjankók, elmeroggyantak!!!
Na most >> az Orbán Viktorunk, a legkiválóbb államvezérünk aki valaha volt, hogy nem áll le a szacsomókkal és a havironygokkal kokettálni az teljesen érthető! Úgy hogy szíveskedjetek elhúzni a picsába, ha nehezetekre esik akkor is, nem e hazába valók vagytok!
Németh István
@Eladott Ország: @Nessy: @sgl: @Yoda69: ti akik abszolút szellemi nyomorékok vagytok
Németh István
Hajrá Marokkó, ha nem utálnám a makront mint a szarkupacot, és a franciákat mint egy sajnos azt kell, hogy mondjam moslék gyarmatosító, megszálló népet egy hatalommániás uralkodni akaró, magát megjátszó népséget, akkor még lehet hogy hajrá Európa lenne, de semmiképpen nem Franciaország! A németeken az angolokon csak röhögni tudok, a spanyolokat és a portugálokat sajnálom, ez utóbbinál a Ronaldónak nagyon igaza volt és VAN is!
namihami
Mert ott mondhat amit akar, nem fogják/tudják szembesíteni vele. Itthon, a nembaráti médiánál túl nagy a kockázat.
Nem is nagyon engedik a közelébe. A haverok pedig előre megkapják, hogy mit fognak kérdezni!
Edebácsi
@Németh István: " A stílus maga az ember, mondta 1753-ban Georges-Louis Leclerc, Buffon grófja. Ezt minden nap érdemes emlékezetünkbe idézni."
Németh István
@Edebácsi: a szépírodalmi eszmei fejetegtésemet pedig annak egyedi volta miatt ajánlatos komolyan venni és átgondolni a szart tróger nemzet és hazaárulás dolgait! > ennyi a politikai oldaláról a dolgoknak!
Aztán az Orbán Viktori ujságírói hozzáálláshoz > az aljas moslékoknak akik kifejezetten arra vannak felkészítve, hogy provokáljanak - gondolom ezt bizonyítani sem kell - ugye a dollárok nem véletlenül gurulgattak bé a médiások mélységes zsebeibe! ha pedig őket véded >> akkor bazd meg az anyádat te moslék hazáruló geci > kommunista görény állat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.