A Vasas 1-1-es döntetlent játszott a negyedik helyezett Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának pénteki nyitányán, ezzel elmozdult az utolsó pozícióból.

Csődöt mondott a Puskás Akadémia a tök utolsó Vasas ellenFotó: Facebook/Vasas FC

A két csapat szeptemberi, angyalföldi mérkőzésén ugyanilyen eredmény született.

OTP Bank Liga, 18. forduló:

Puskás Akadémia FC-Vasas FC 1-1 (1-0)

Felcsút, v.: Vad II.

gólszerzők: Slagveer (13.), illetve Berecz (56.)

sárga lap: Corbu (28.), van Nieff (33.), illetve Cipf (16.), Ódor (70.)

Puskás Akadémia:

Tóth B. – Bartolec, Batik, Stronati, Nagy Zs. – Favorov – Slagveer (Gruber, 87.), van Nieff (Levi, 62.), Corbu, Komáromi (Dusinszki, 73.) – Puljic (Colley, 62.)

Vasas:

Uram – Iyinbor (Litauszki, 84.), Otigba, Hegedűs (Hidi P., 56.) – Szivacski, Hidi M. (Szilágyi, 56.), Berecz, Ódor – Cipf (Zimonyi, a szünetben), Novothny, Radó (Ihrig-Farkas, a szünetben)

Esőben, szeles, hideg időben kezdődött a mérkőzés. Lendületes, jó színvonalú küzdelem alakult ki, akadt helyzet itt is, ott is. A hazaiak a 13. percben szereztek vezetést: a 16-oson belül pattogó labda Otigbától került Slagveer elé, aki Uram mellett a kapuba passzolt. Továbbra is maradt az iram, lüktető volt a játék, mindkét csapat szerezhetett volna gólt.

A szünetben kettőt cserélt a Vasas, amely rögtön helyzettel indította a második félidőt. Tíz perc elteltével újabb kettős csere következett a fővárosiaknál, egy perccel később pedig egyenlítettek: jobb oldali támadás végén a labda egyedül találta középen Bereczet, aki élt a lehetőséggel. Csakhamar újabb nagy vendéghelyzet adódott, de a Puskás Akadémia is emelt a tempón.

A helyzetek alapján a PAFC és a Vasas is kiharcolhatta volna a győzelmet.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
@jáger laszló:Nagyon jó befektetés volt többezer milliárdos TAO támogatást adni a falábú focistáknak rengeteg pénz semmi teljesítmény ezért kapják a milliós fizetésüket,a fizetésüket teljesítményük után adnám ennek a kevert faju népségnek,sajnos hogy ez egy beteg Ország még betegebb Miniszterelnökének fontosabb a Stadionokra adott milliárdok egy új mentőre hogy lecseréljék a régi mentőautókat, össze kell koldúlni a rávalót,el kellene gondolkodni a Miniszterelnökünknek hogy alkalmas -e a feladata ellátására akinek a foci fontosabb mint a Magyar Emberek egészsége!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
A foci a pénzről szól! Ha ebből az aspektusból nézzük, akkor nagyon is sikeres volt, mert egymaga több pénzt kapott, mint az összes többi együttvéve.
Peller Anikó
@telegdilaci: Na most azt a rongyos pár száz ezer milliárdot sajnáltad a kedves focigurgitóktól? Hiszen a stadionok holnap is állni fognak és a fenntartásukra is elég néhány tízmilliárd hogyró haggyanak meg.

Erre a fociőrületre nagyon nagy szükség van, mert féken kell tartani a fociultrákat akik hatalomra juttatták ezt az elmebeteget, a sok stadion mega foci elsősorban az ő kielégítésükre szolgál, nehogy eszükbe jusson 2006ba visszamenni az időben.
csak úgy....
kevés vót a suska, több píz köll a botlábuakra!
balos
Ezek a nemzethy gecik szidják a Rákosit!Akkor volt két vagy három stadion,de azokat nem kellett ingyen jegyesekkel megtölteni,és akkor a focink még nemzetközi szinten is csúcson volt!Mára a fosball inkább a nemzethy pöce mércéje!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.