A magyar férfi kosárlabda-válogatott 87-77-re legyőzte Bosznia-Hercegovinát vasárnap Szombathelyen a világbajnoki selejtezősorozat hatodik, utolsó fordulójában, ennek ellenére nem jutott ki a nyári vb-re.

Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány együttesének már csak matematikai esélye volt arra, hogy megszerezze a harmadik helyet és kivívja története első vb-szerepését, ehhez ugyanis legalább 41 ponttal le kellett volna győzni a bosnyákokat, miközben Montenegró kikap odahaza a sereghajtó csehektől.

A fordulatos végjátékban kiharcolt tízpontos vasárnapi győzelemmel a magyar csapat a K csoport negyedik helyén zárta a selejtezősorozatot, megelőzve a bosnyákokat.

A sportág idei csúcstalálkozójára augusztus 25-től szeptember 10-ig kerül sor a Fülöp-szigeteken, Indonéziában és Japánban.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csizkiv
Kikapott a magyar kosárlabda-válogatott, nem jutottak ki a VB-re

A magyar férfi kosárlabda-válogatott 87-77-re legyőzte Bosznia-Hercegovinát vasárnap Szombathelyen
jáger laszló
Hát ez nem jött össze
Majd legközelebb!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
Edebácsi
"Kikapott a magyar kosárlabda-válogatott" - "A magyar férfi kosárlabda-válogatott 87-77-re legyőzte Bosznia-Hercegovinát "
Most akkor kikapott, vagy győzött?! Kikapva győzött, vagy győzve kapott ki?
nem értem az egészet. Ha azt a címet adták volna, hogy" győzott a kosáelabdaválogatott, mégsem jutott ki a VB-re", talán világosabb lenne az egész!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.