A Kósa Lajos fideszes alelnök által vezetett Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség közölte, hogy Magyarország visszalép a 2024-es műkorcsolya-Eb megrendezésétől.

Saját magukat kokizzák Orbánék, újabb világverseny megrendezését fújta le az álomgyilkos Kósa Lajos

Álomgyilkosok. Forrás: Pixabay

A döntést a jól ismert, ám egyre unalmasabb fideszes mantra szerint „a hazánk szomszédságában elhúzódó háború, annak a gazdaságra gyakorolt hatása és a korcsolyasportot jelentősen érintő energiaárak miatt” hozták meg, "hosszas mérlegelés" után.

A 2024-es ISU Műkorcsolya és Jégtánc Európa-bajnokság megrendezésétől visszalépő MOKSZ a magas színvonalú versenyrendezéshez szükséges anyagi forrás hiányában mondta vissza a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetségnél (ISU) a rendezés jogát, amit még 2021-ben nyertek el – írja a 444.

A rendezvény a 2022-ben átadott MVM Dome-ban lett volna. Legutóbb a jégkorong-vb-t és a női kézilabda-EB budapesti meccseit is fújta le a magyar rendezőség.

Forrás: 444
Fotó: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Máshol írtam. A megrendezéshez szükséges, egyébként fenntarthatatlan és túlárazott épületek, helyszínek megvalósulására a lovetta jó zsebekbe került. Az eddigi rendezvlnnyel kapcsolatosutazások találkozók és a rá szánt pénzek is el lettek költve.
A nemzethy matyar gyapjas szépen bólogat hozzá és tapsikol.
Clavigo
Mi lehet az " örökösnővel "...? :)
puszt
Finita la commedia... Hatalmas tempóban közeledünk a véghez.
ómió
Hát, a "pénzügyi okok" az efftársaknak mindig a "smafu kategóriája" volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.