A hírt Kubatov Gábor jelentette be a közösségi oldalán.

Távozik Sztanyiszlav Csercseszov
Fotó: Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője (b) a labdarúgó Bajnokok Ligája 1. selejtező fordulójában játszott Ferencváros TC – Kí Klaksvík visszavágó mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. július 19-én. MTI/Illyés Tibor

A Sztanyiszlav Csercseszovval történő személyes megbeszélésem eredménye, hogy nem dolgozunk tovább együtt

- áll a bejegyzésben.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Ferencváros hazai pályán háromgólos vereséget szenvedett a feröeri KÍ Klaksvíktól a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának szerdai visszavágóján, így 3-0-s összesítéssel búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól.

Forrás: Facebook, MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegény hazám
"A Sztanyiszlav Csercseszovval történő személyes megbeszélésem eredménye, hogy nem dolgozunk tovább együtt" Ez igen. Kemény tökű vagy te gabi. A többi migráncs maradhat? Csak fizessetek, ez az igazi siker.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szegény hazám
"A Sztanyiszlav Csercseszovval történő személyes megbeszélésem eredménye, hogy nem dolgozunk tovább együtt" Ez igen. Kemény tökű vagy te gabi. A többi migráncs maradhat? Csak fizessetek, ez az igazi siker.
namihami
Mivel a Kopasz több jobb (pénzesebb-bár ez se minimálbér volt) ajánlatot kapott ezért jön a süllyedő hajó effektus! És ehhez az ilyen eredmény hozza a legrövidebb utat!
És a Kopi még erre alszik egyet! Röhej!
justhpeter
@Őrnagy: Nem vagyok különösebben orosz barát és Csercsszovról sem gondolom, hogy a világ legjobb edzője. Ám végignéztem a tévében a mai meccset, ami után már undorodom ettől a magyar fociközegtől.
1) Nem Csercseszov játszott.
2) Amit a "csapat" mutatott arról a nézők szóval és tettel elmondták a véleményüket, például: "kurva gyenge".
3) Ami a szurkolókat illeti, gondolom őket nem egy ingyenes baráti találkozóra csalogatták oda mint ráérőket, hanem fizettek a belépésért.
4) Ahogy látom a klubvezetés semmiért nem felel ma sem, ahogy azért sem, hogy ezért a teljesítményért pénzt kértek.
5) Ugyanúgy korábbi "érdemekre" hivatkozva az MLSZ töketlen támogatásával halasztást kaptak a bajniki meccs lejátszására. Ezért az eredményért nem volt érdemes.
6) Jobb, ha a fradi szurkolók hozzászoknak a hónapok óta tartó lejmenethez és tudomásulvennék, hogy a vezetőség az MLSZ-szel együtt a magyar futball sírásói.
human
biztos kap pár százmilliós búcsúpénzt a kemény munkájáért.
jáger laszló
Na és az FTC vezetés marad!!??
Ők semmiért nem felelősek!!!??
Mondjuk Kubatpv úr!!??
Életbe lépett a 3 majom szindróma!!??
csak kérdezem szerényen
barátilag
J.L.
Menőmanó
Olyan csapattól kikapni amelyet hentes, szobafestő, villanyszerelő és más, munka mellett lelkesen futballozó emberek alkotnak, tripla szégyen.
Ők nem több millás fizetésért futballoznak, hanem lelkesedésből. Mégis elpáholták a túlfizetett botlábúakat.
balos
@Menőmanó: "Tele" hassal nehéz még focizni is!Oda a lendület a kultúrha kiemelt fostalicskáknál is!Bezzeg az inflációt nem tudják "leszerelni"!Annyira nem hülyék!
balos
@sgl: Nem láttam a "meccset",de ezek szerint a fötöcö az öltőzőből,csak a mérkőzés után adott életjeleket!
Edebácsi
Haaáát! A Reichstag égése ehhez képest tábortúz volt!
jancsipapa
@szegény hazám: A Csercsaszev nem mingráns . Te viszont nem az eszedről lehetsz híres...
jancsipapa
@Őrnagy: Talán már hamarabb mehetett volna . A ( egyébként már megnyert) bajnokság utolsó fordulóiban mutatott lélektelen ,és eredménytelen játék talán már előre vetített egy ilyen fiaskót .És,hát a Konferencia ligában ( ami presztízsében és anyagilag összehasonlíthatatlan a BL-lel ) a Klaksvíknál többnyire csak erősebb csapatok lesznek...
drrotf
Nagyon óvatos ez a média!Nem azt írták hogy menesztették az edzőt, hanem azt hogy az edző távozott, akit úgy is lehet érteni hogy ő döntött így, ami közel sem igaz!Minek ferdíteni az igazságon, ennyire nem hiszem hogy orosz barátok vagyunk, félünk hogy majd megsértődnek az oroszok.
balos
@sgl: Látod erre nem gondoltam,pedig ilyen vezetők mellet ez törvényszerű!Tovább megyek szerintem a kubatov volt az écesz gében és nála lehetett fogadni a 0:3ra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.