Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Ferencváros hazai pályán háromgólos vereséget szenvedett a feröeri KÍ Klaksvíktól a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának visszavágóján, így 3-0-s összesítéssel búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól.

Tarol a Fradit kiejtő feröeri csapat: A svéd bajnokot is legyőzte
Fotó: A feröeri Kí Klaksvík játékosai ünneplik győzelmüket a labdarúgó Bajnokok Ligája 1. selejtező fordulójában játszott Ferencváros TC – Kí Klaksvík visszavágó mérkőzés végén a Groupama Arénában 2023. július 19-én. A Ferencváros 3-0-ra kikapott. MTI/Illyés Tibor

A feröeriek pályafutásuk legnagyobb sikerének nevezték a győzelmet, nem csoda, mivel jelen esetben nem profi labdarúgókról van szó, a játékosok a futball mellett polgári foglalkozással is bírnak – írja az Index.hu.

Most a KÍ Klaksvík tizenegyespárbaj után kiejtette a svéd bajnok BK Hackent is, így biztossá vált: ősztől európai kupasorozat főtábláján szerepelhet.

A feröeri csapat legrosszabb esetben a Konferencialiga főtábláján szerepelhet, a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik körében a Molde ellen meccselhet. A Hacken az Európa-ligában folytathatja.

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: Index.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Itt a mese vége
fuss L véle...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Juhász István
Pedig... még igazi stadionjuk sincs. Tanulhatunk tőlük. Van mit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.