Két dolog lehetséges: 1.) Orbán Viktor nyíltan kiállt a rasszista tartalmú nyilatkozatáért három hónapra eltiltotta Mészöly Géza mellett, vagy 2.) Orbán általunk el- és kitartott kommunikátorai nem bírtak magukkal. Egyik variáció sem kecsegtet semmi jóval….

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
most ebben mi a rasszista, sértő...? csak nevén nevezte a gyereket..!
simmering73
Az olyan unortodox és illiberális jogállamokban, mint Orbán fasiszta rendszere, mindent a diktátor dönt el. Ha az elvileg önálló és független, hogy ne mondjuk, szuverén Magyar Labdarúgó Szövetség rasszista megnyilvánulásért három hónapra elítél egy futballedzőt, akkor az ország zsarnoka Törökországból felülbírálhatja ezt egy „Je suis Mészöly!” poszttal.

Ez az üzenet azt jelenti, hogy „Én is Mészöly vagyok”, még pontosabban: „Én is rasszista vagyok”, ami azt üzeni az MLSZ fegyelmi bizottságának, hogy ők Mészöly személyében az ország teljhatalmú urát is megbüntették, ami az egész MLSZ megszűnésével fenyeget, ha nem korrigálnak. Az MLSZ-elnök is azonnal megszólalt, hogy túlzó a büntetés.
nepszava.us/orban-elintezte-zughat-a-stadionokban-a-fekazas/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.