Az állami tulajdonban álló, értékmegőrző szerepe miatt közpénzmilliárdokból működtetett lap megmondta a frankót a puhány dartsokosokról és deszkásokról is. Miközben a kegyelmi ügy végre reflektorfénybe állította azt a tényt, hogy a pedofília és a gyerekbántalmazás gyakorlatai mögött milyen komoly intézményi és politikai vétkek húzódnak meg, az állami sportlap, a Nemzeti Sport hétvégi publicisztikájában a sportbarátoknak is segített eligazodni abban a kérdésben, hogy egy edző részéről szükség van-e tanítványai lelki és fizikai bántalmazására ahhoz, hogy kihozza belőlük a legjobbat.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tényleg csak narratíva kérdése?

Nem igazán áll távol ez sem a pedofiliától, sőt nem ritkán együtt jár

Mottó:
„Érted jöttünk elvtárs nem ellened!”

A köznyelv - hogy a szó valódi tartalmát nem ismeri au kedves szokása - a gyermekek sérelmére elkövetett cselekmények elkövetőjét hajlamos pedofilként megnevezni.
Az állami sportlap, és ami még ennél is sokkal fontosabb Őfenesége kedvenc lapja, a Nemzeti Sport hétvégi publicisztikájában a „sportbarátoknak segített eligazodni abban a kérdésben, hogy egy edző részéről szükség van-e tanítványai lelki és fizikai bántalmazására ahhoz, hogy kihozza belőlük a legjobbat.” =))

A cikkről beszámolp telex.hu írásban van egy számomra újdonság is, mely szerint Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter szerint: „a Kormány célkitűzése, hogy Magyarország sportnemzetből sportoló nemzetté váljon, és mindez elképzelhetetlen írott offline sport-ismeretterjesztés és értékmegőrzés nélkül.” !!! =))
Nos ez a „Sportnemzet vagyunk, de nem sportoló nemzet” dumáról ugrik be az a vélemény, amiz egy egyetemi docens, sportközgazdász fejtett ki.
„Magyarország még mindig sportnemzetnek számít, élsportban nemzetközi összehasonlításban GDP- és lakosságarányosan erején felül teljesít, a tendencia azonban ma már lefelé mutat. A jó teljesítmény részben még a szocializmus öröksége, ahol a sport felülfinanszírozásával, a sportolók privilegizálásával sikerült nagyszerű eredményeket elérni, de ez annak idején a rendszer igazolását, végső soron a valóság elfedését szolgálta.”
Nos abban igaza van, hogy az eredmények nem igazán jönnek, pedig a felülfinanszírozás egyre erősebb.
Ami pedig „a rendszer igazolását, végső soron a valóság elfedését szolgálta” –t illeti Orbán is tanúságát tette!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.