Ha létezik sportesemény, ami békét teremt, az többek között az olimpia meg a sport. Így látja Kubatov Gábor, a Ferencváros fideszes elnöke (avagy a Fidesz ferencvárosi alelnöke). Ez a ferencvárosi béketábor éppen olyan, mint Orbán Viktoré, akit előrehaladott háborús lázálomvilág gyötör, nem tudván elszakadni a csatározás metaforáitól. Keresve sem találunk közös halmazt Teréz anya és a Fradi-ultrák recepciójában sem, ellenben alkalmasint a szekunder szégyen vesz elő bennünket, amikor a közpénzekkel kitömött labdarúgás ürügyén csúfságokat skandálnak a lelátókról, kéjesen kergetőznek a közpénzekből működő rendőrséggel, vagy csak simán lángba borítják a vonatozó stadionokat (szintén közpénz, már ami még megtartotta eme jellegét). A fociultrák helyében amúgy nagyon kínosan éreznénk magunkat a Fidesz zsebében, ahogy bármely más pártéban is. (Varjú Lászlót és Komjáthi Imrét tárt karokkal fogadják majd elnökként? Vagy jönne egy másik, egy új B közép? Ugye, ugye! Szívesen.)

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy valóban hiánypótló felvetés

A „polgáriszalon”-nak kijárt volna a az idézőjel és törvény előtti egyenlőség is mindennapos téma

Persze szellemesen megírva pl. a „az unortodox béketeremtés” egyenesen remek.
Azonban a téma felvezetése egy nagyin fontos tényre mutat rá, sőt foglalja össze a lényeget: „Keresve sem találunk közös halmazt Teréz anya és a Fradi-ultrák recepciójában sem, ellenben alkalmasint a szekunder szégyen vesz elő bennünket, amikor a közpénzekkel kitömött labdarúgás ürügyén csúfságokat skandálnak a lelátókról, kéjesen kergetőznek a közpénzekből működő rendőrséggel, vagy csak simán lángba borítják a vonatozó stadionokat (szintén közpénz, már ami még megtartotta eme jellegét). A fociultrák helyében amúgy nagyon kínosan éreznénk magunkat a Fidesz zsebében, ahogy bármely más pártéban is.”!! =))
RonaGyuri
Brüsszeli polgárok! Óvakodjatok a köpcöstől!

Ha hallottátok a dagadék tegnapi agymenést, jól teszitek, ha elgondolkodtok!

Nem, nem csak az ereszcsatornáitokat kell megerősítsétek, de komoly óvintézkedéseket kell tegyetek a „Manneken-Pis” védelmében is!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.