Törökverést ünnepel Orbán Viktor a Facebook-oldalán.

Így ünnepli Orbán Viktor a törökverést – fotó

Sallai Roland (b2) és a török Mert Müldür (b) a Magyarország – Törökország barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Arénában 2024. március 22-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Közel telt ház előtt  játszotta le első idei mérkőzését a magyar labdarúgó-válogatott. A csapat a Törökország elleni 1–0-s győzelemmel 13 meccsesre nyújtott veretlenségi szériáját, ezzel az Aranycsapat óta nem látott sorozatot állított fel. A találkozó egyetlen érvényes gólját Szoboszlai Dominik szerezte, büntetőből.

Sallai Roland is jól szerepelt a meccsen a kormányfő szerint.

Orbán Viktor egy közös képpel ünnepelte a magyar győzelmet Salával. A képhez a miniszterelnök azt írta,

Győztünk! Szép volt, Sala

Forrás: Index

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Ez volt 1 kicsit bosszú Mohácsért!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
rücsü41
A győzelem az jó dolog, de látni kell hogy két azonos szintű csapat játszott , és a szerencsésebb csapat győzött, mert egy olyan tizenegyessel nyertünk amelyet egy kézre pattant labda miatt adott a bírós.Nem akarattal ütött játékos a labdába, rápattant, esett a védő kezére a labda,s a törököknek is volt legalább két három abszolút gólhelyzetük.Remélem a kapitány nem volt elájulva a védekezéstől, mert volt olyan török játékos a széleken aki úgy vette át a labdát ahogy csak akarta és lefutotta a szélső hátvédet. Szerencsére ott volt Gulácsi aki bomba formában védett.Az a labda kihozatal amit az első félidőben láttunk az pedig életveszélyes,mert csak akkor működik ha immel-ámmal támadják le a hátvédeinket, és minden passz pontos.Csak egy hiba is elég arra hogy az ellenfél ebből gólt szerezzen.A második félidőben ebben is volt változás, és jól sikerültek a kapus kirúgások.Nagyon biztos játékot mutatott a magyar válogatott.
namihami
Egy 11-es és egy úttörőcsapat-szintű góllal szer...bocs kiharcolt(!!), kivívott(!!!), kikűzdött(!!) (a megfelelő rész aláhúzandó) diadal!
A meccs riportere mondta jól (pedig fizetett alkalmazott), ""Ez bizony kevés lesz!""!
És valóban, az volt!
Giovanni Alba
Ki az a fiúgyerek képen, akire annyira mászik rá a "keresztény, népnemzeti pártszövetség" elnöke?
Még ha az unokája is, akkor is jobb lenne vigyázni az ilyen és hasonló provokációkkal, könnyen rásütik a pedofil bélyeget bárkire. Ráadásul most nagy cimbije aranycsapatának botlásán örömködik. Nem lesz ennek jó vége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.