Műfüves focipálya épül Kisvárdán a Várda Sportegyesület – a labdarúgó NBI-ben szereplő Kisvárda FC tulajdonosa – megbízásából.

Az rtl.hu kiderítette, a megbízást nettó 171,4 millió (bruttó 216,6 millió) forintos ajánlatával a Pharos 95 Kft. nyerte el. A társaság korábban azzal került be a hírekbe, hogy résztulajdonosa, Végh Gábor – aki azóta a ZTE futball-klub tulajdonosa lett – együtt nézett focimeccset Orbán Viktor miniszterelnökkel. A cég családi tulajdonban van, a másik tulajdonos Végh-Kajtár Erika.

Mert előre megyünk és nem hátra.... Az NB I-ből kieső Kisvárdának még gyorsan felépítenek egy műfüvest 216 millióért

A kisvárdai stadion. Fotó: Kisvárda Master Good

A cikk megjegyzi, a közbeszerzést nemzeti eljárásrendben, meghívásos alapon (úgynevezett Kbt. 115. § szerinti nyílt eljárásban) folytatták le, ami annyit jelent, hogy öt vállalkozást hívtak fel ajánlattételre, csak ez az öt cég versenyzett a megbízásért. Tehát előre kiválasztották, hogy kik vehetnek részt a nyíltnak nevezett eljáráson – írja a 24.hu

Korábban az RTL Híradója 2017-ben mutatta be, hogy a Pharos egy másik társasággal közösen csaknem 4 milliárd forintos megbízást kapott fociakadémia építésére. A cégnek ekkor még Felcsúton, Mészáros Lőrinc érdekeltségeinek címén volt az egyik fióktelepe.

A Kisvárda FC az idei szezonban jó eséllyel búcsúzni kényszerül az első osztálytól: 27 forduló után mindössze 21 ponttal az utolsó előtti helyen állnak, csak matematikai esélyük maradt arra, hogy megőrizzék élvonalbeli tagságukat. A már nem kieső helyen álló Újpest 13 ponttal előzi meg őket hat fordulóval a bajnokság lezárulta előtt.

A klub névadó szponzora a kisvárdai székhelyű Master Good cégcsoport, amely a magyarországi csirkefeldolgozás több mint 40 százalékát adja. A céget alapító Bárány László rendszeresen szerepel a magyarországi milliárdosok listáján - a sportal.blikk.hu információi szerint.

Forrás: 24.hu, Rtl.hu, sportal.blikk.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Műfüves?
Pedig egy igazi füvest a prosti srácok barátnői - kecskék - legeléssel karbantarthatnák :P
fideszes gyökér
A műfű szépen ég majd a fatüzeléses kazánba' a fűtési szezonyba'!
Peller Anikó
Végre egy stadiom, már azt hittem van elég. Hogy aza..
rücsü41
A FIDESZ taktikáját alkalmazzák Kisvárdán.Nem bent maradnak az NB.I.-ben hanem kiesnek, de sok ezres új stadiont építenek az "eredményeiknek " a figyelembe vétele mellett!
balos
@rücsü41: Eddig azt hittem,hogy a kurvák nők,hát csalódtam már megint!Azzal lehet a legjobban keresni,ha állva baszik a fiú egy labdával!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.