A miniszterelnök azt sem tudja, mi az a zárolt képernyő

A miniszterelnök a TikTok-oldalán jelentkezett be a „Mutasd a háttérképed!” kihívással – írta az index.hu. A videóban kormánypárti képviselőket kértek meg, hogy mutassák meg a zárolt képernyőjüket. Volt, aki nem tett ennek eleget: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter például azt megtartaná inkább magának, mivel a felesége van rajta bikiniben.

Nem egy technikai zseni Orbán Viktor – Ezt a régi, nyomógombos telefont használja

Orbán Viktornak régi, nyomógombos telefonja van/Fotó: TikTok

Deutsch Tamás, a kormánypártok EP-választások listavezetőjének telefonképernyője legkisebb kisfiát ábrázolt, Kubatov Gábornak, a Ferencvárosi Torna Club elnökének pedig egy magyar zászló volt a mobilján.

Orbán Viktor pedig nem is értette a kérdés.

„Azt sem tudom, mi a zárolt képernyő”

- és elővette zsebéből a telefonját, ami egy nyomógombos készülék.

Forrás: index.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Volt neki okostelefonja is, amit pár éve elloptak. Let is nagy felhajtás belőle tobb megmillardos nyomozás, de a telo nem lett. Ideges is miatta Orbán mert azon tarolta szajjerjocó meg kaletagabor szexorgias kepeit. Ezért marad inkább az egyszerű telonal, ott nem lehet annyi mindent tárolni a memoriaban
izéke
ezek a telefonok nem biztos,hogy sokáig használhatóak lesznek,ugyanis a szolgáltatók megszüntetik a 2G szolgáltatást,csak a 3G-től felfelé lesz elérhető. Nyugaton majd füstjeleket fog küldeni,mert a telefonjával max dobálózhat. Amúgy mindenki lehallgatható,az is aki ilyen régi telefont használ,hiába dícséritek ,hogy micsoda zseni :)))) max más módszerrel.
human
Egy a sötét középkorban ragadt ember vezeti ma Magyarországot.
szép új világ
Technikai analfabéta. Kerül minden olyan eszközt, amin több gomb van mint egy kardigánon.
Tunes1106
@izéke: Vett magának saját szolgáltatót!
namihami
@szép új világ: A kardigán gombjait nem ismeri, mert a kardigán már nem éri be! A zakó ujján is csak azért, mert amikor megtörli az orrát, mindig felsértik a gombok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.