Marco Rossit túljátszotta svájci kollégája, meg kell újítania csapatát, ha vb-részvételt akar. A magyar fociban még mindig a csodavárás uralkodik a munka helyett. Az alapcsapat mindössze két játékosa jött a milliárdokkal megtámogatott akadémiai rendszerből, ezzel jó lenne szembenézni.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
„A minimális cél sem jött össze az Eb-n”

alapigazságok a telex.hu elemzésében

Az érdekes elemzés bár ír ilyeneket is, hogy „A magyar fociválogatott vasárnap este ugyan egy lélekemelő, a századik percben elért győzelemmel fejezte be a csoportkört Stuttgartban”, bár ezt is árnyalta később „Azokat a válogatottakat, amelyek előttünk állnak a világranglistán (Svájc és Németország), megszorítani sem tudtuk, amelyik mögöttünk van (Skócia), egy kínkeserves, nagy katarzist hozó meccsen sikerült legyőzni. ”.
Azonban nagy alapigazságokat is elkottyantott:
„A minimális cél sem jött össze az Eb-n” frappáns címen túl:
„Marco Rossinak meg kell(ene) újítania csapatát, ha vb-részvételt akar”,
„A magyar fociban még mindig a csodavárás uralkodik a munka helyett”, „Az alapcsapat mindössze két játékosa jött a milliárdokkal megtámogatott akadémiai rendszerből, ezzel jó lenne szembenézni!!” =))
rücsü41
Akit érdekel a foci az látja hogy ez a válogatott sokkal jobb mint az előzők voltak.Például már ki tudjuk hozni a labdát a tizenhatosunkról , nm úgy mint Egervári idejében,Ennek ellenére nem tudunk akkor győzni amikor nagyon kellene az eredmény érdekében, és ezért én a sajtót is hibáztatom aki túlzott elvárásokat támasztott a válogatottal szemben mert jobb eredményeket értünk el a szikásosnál,A mérkőzés közbetítők meg annyira elfogultak, hogy Cs.Kevin góljánál a másik csapatot lealázó módon az kiabálta ész nélkül, hogy" reszkessetek betörök", mint ha egy film címe az a rúgott gólt, jól kiegészítette volna!Az hitte hogy jó pofa, pedig csak a másik csapatot alázta meg, hanem a saját szellemi képességeit is bemutatta .Tudomásul kellene venni mindenkinek aki a sportban szerepel, hogy minden csapat amelyik egy sport eseményen , kupán szerepel velünk az legalább olyan képességű mint mi akik most kerültünk be az európai bajnokságok közép sorába, és ha nem ismerjük az ellenfelet attól még nem kellene lealázni, mert egy elfutással, egy olyan góllal amiről mi csak álmodozni merünk tönkretehetik az eddig elért eredményeket. A sportban hozzáértő , empatikus embereknek kellene dolgozni, a médiában is akik tudják, hogy eredményt csak sok munkával lehet elérni, és minden ellenfelet a sportban tisztelni kell, mert ők is ott vannak a pályán és nagyobb küzdelemben legyőzhetik a jobbat is.A sport az játék, és olyan küzdelem amiben minden indulónak van esélye győzni, és az ismeretlen sportolókat nem szabadna lebecsülni, megalázni, nem szabadna fölényeskedni velük, mert az visszataszító !
Menőmanó
Érdemtelenül sok pénzt kapnak a semmi teljesítményért, ezért nincs bennük motiváció.
A vezetőiknek tanulmányozni kéne a az 1950-es, 60-as évek fociját, hogy mitől voltak akkor annyira sikeresek a magyarok, hogy olimpiákat nyertek.
Pedig akkoriban nem volt pénzeső, mégis nagyon tudtak valamit, amiről a mostaniaknak halvány fingjuk sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.