A színész, aki korábban a TV2 Hal a tortán című műsorában is szerepelt, most a csatorna Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának vendége volt, ahol elmondta: elkészült a végrendelete, és bármelyik pillanatban véget vethet az életének, hiszen öngyilkosságot tervez.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Arrogans nagykepu ficko. Csinalja a mubalhet, hogy cimlapra meg kepernyore kerulhessen. Ha meg cimlapra kerul, azon balhezik.
csikknorisz
Nem tudom, ezt lattatok-e mar, mikor elo adasban ordibal, mint egy orult: www.youtube.com/watch?v=5Q8bmuEm6Lo
csikknorisz
Mar vagy 10 eve mast se csinal, csak magat sajnaltatja. Mintha rajta kivul mindenkinek tejjel mezzel folyo kanaan lenne az elet.
szaboria
@csikknorisz: Pont erre gondoltam ha pénz hiányba szenved akkor előjőn ezzel a sztorival most a Hajdú müsorában fog siránkozni.
Valami nincs rendben nála ha egyetlen egy szinház sem akarja alkalmazni.

@nyanya001: Itt azért van egy kis bibi mert amikor szalad a szekere akkor szerződéses szinész volt a szinház fizette a járulékokat útánokés volt egy hülyerendelet csak a szinházibér útán kellet járulékot fizetni,sem a filmekért és más fellépésért nem kellett fizetni.Nagyon sok idős szinész ettől szenved.Már nemvicből van kitalálva a sokféle kitüntetésmert ez mindpénzdijas most már.
herrkiraly007
Kivánok!!!Csak nehogy seggbe szúrja magát!!! Vagy magát,vagy magát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.