Egy rasszista afelől bizonyosságot szerezhet, hogy bár a zsidók, cigányok, románok, stb. alsóbbrendűek, immorálisak, de ő szerencsére nem az, s gondoskodik róla, hogy gyerekei is "tiszta vérűek" legyenek. A saját nemhez vonzódás azonban bárhová utat tör. A leghithűbb buziverő se tudja garantálni, hogy gyerekei, testvérei, barátai közül senki ne döbbenjen rá: önnön neme iránt érez vágyat. (Sőt, az illető önmaga sem tudhatja: veszett homofóbiája nem látens homoerotikus vágyainak elfojtása, kompenzálása-e.)

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bogyó
"...Ha az egyház nem tolerálja a melegeket, utóbbiaknak miért ne lenne szabad fikázni, nevetségessé tenni a papságot? Nemcsak jogilag, de morálisan is. S aligha van erkölcsi alapja bárminek a természetellenessé nyilvánítására annak a világegyháznak, amelynek cölibátusánál természetellenesebbet nemigen lehet kitalálni..."

az egyházon belül is nagyon sok homoszexuális van!
Robot
Jó írás, bár szerintem éppen ez ilyen hozzáállás nem vezet sehová. Az, hogy én is bunkózok a másikkal, csak mert ő bunkó, visszafikázok, megbosszulom, stb...
SZVSZ azért mert a papok többsége homofób, még nem kéne nyilvánosan ráverni a bibliára.
kiwi
az egyházon belül is nagyon sok pedofil is van, mint azt az újságcikkek igazolják.

igazad van, Buzz

egészséges szexualitású ember nem tud cölibátusban élni. vagy minden pap szexuálisan zavart, vagy a nővérkékkel hancuroznak. mást nem tudok elképzelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.