Nyolcvan férfi bevonásával tesztelnek egy férfi fogamzásgátlót. Míg a tudósok üdvözlik az újfajta módszert, addig a nők félve gondolnak erre a lehetőségre…

Forrás: borsa.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
@Csizmás Kond: Próbáld ki ! És még nem késő szoprán magasságban előadnod a hires slágert a "BIKICSUNÁJ"-t ! 20 SMS megérne nekem,hogy bejuttassalak a döntőbe. No megváltozott a fogamzásgátlásról alkotott "rémes" elképzelésed ?
bigyibogyo
@tapadoharcsa: Hát igen... nade ha valakinek négeres filmtől lesz feka gyereke akkor bármi előfordulhat
Csizmás Kond
@tapadoharcsa: nem és én nem is voltam sem mellette sem ellene, én magam szempontjából eddig is el tudtam intézni felhajtás nélkül ez ezután is elfogom.
Azok aki itt ihletődnek a szexuális tapasztalatokból azoknak azért nem ártana az általam javasolt.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@bigyibogyo: 11.40-re Végre valamiben egyet értünk! Megjegyzem a fogamzás gátlás rettentően nyűgös tud lenni, én anno boldogan átadtam volna a lehetőséget a férjemnek.
Nagyon sok problémám volt minden gyógyszeres és nem gyógyszeres módszerrel. De nem csak nekem, ezt pompásan nyomon követhettem a nőgyógyászati szakrendelőben :(
másvirág
@Atomqkac:Elégtételként neked egy vícc! Nőgyógyászat: Kedves doktor úr Kovács vagyok .Őn helyezte fel a feleségemnek a fogamzásgátló hurkot? - Igen Kovács úr!- És őn is veszi le a f@rkamról ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.