Soha ne mondd, hogy soha, mert ki tudja, mit hoz a jövő, és persze bárki az éhhalál szélére kerülhet, és a többi. De ha ezektől eltekintünk, akkor minden nehézség nélkül össze tudunk szedni öt olyan „ételt”, amit semmiképp sem ennénk meg.

Forrás: cotcot.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

trix
Ez undorító! Azt néztem a képen, hogy a kukacok közt azok a zöld színűek sáskák, vagy szöcskék lehetnek ? Én azt hiszem inkább éhen halnék, minthogy ilyen csúfságokat megegyek ! Kevés húst eszek egyébként is, bár nem vagyok vegetáriánus sem... imádom a zöldségeket, tehát ha ezen múlna az életem, vagy éhenhalnék, vagy gyökereket rágcsálnék, de kukacot, rovart, meg lárvát akkor sem tudnék enni. Egyszer láttam egy műsort, még a Stohl vezette, valami szigeten voltak.... amikor beharangozták, hogy kukacot kell enni, azt megnéztem... hát majdnem rosszul lettem, undorító volt... mindig eszembe jut a kukacokról... brrrrr.
Zsoel
@trix: Szerintem az valami növényféle lehet, amit talán körítésnek szórtak a "cucc" közé. Talán szecskázott bambuszrügy, vagy valami ilyesmi.
Csizmás Kond

Szerintem jobb éhen halni, mint ilyentől meghalni....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.