Détár Enikőt rendesen megviselte a pszichiátrián töltött idő. A színész-műsorvezető január végén került kórházba nem sokkal azután, hogy hangszálciszta miatt elment a hangja. Enikőt ez idegileg teljesen kikészítette.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
trix
Elképesztő, hogy ez a Détár Enikő hol ezért, hol meg azért borul ki......gondolom akkor is nagyon kiborult, vagy inkább kimerült, amikor az egyik táncossal félrekefélt. Azt meg ki hiszi el, hogy volt rajta ruha ? Kezdetben... aztán egyre csak fogyott, míg végül nem maradt rajta semmi.....
másvirág
@trix: Nem tőrt rád az irigység talán ? Mert megtudlak érteni,de nem kell szegény nőröl leszaggatni a ruhát feleslegesen,hogy a lényegre térjen.Lehett azt kulturáltan felöltözve is emelt fővel,vagy térdelve huncutkodni. :-)
trix
Nem vagyok irigykedős típus...nincs rajta irigyelni való....na jó, talán korához képest az alakja. Na de hát akkorra lehet hogy én is itt ott zsírt leszívatok, feltöltetek,felvarratok, átszabatok, meg persze lesz időm minden nap kardio gépeken tornázgatni, na így könnyű ám formában tartani a testet !
másvirág
@trix: Megteszi ezt egy jó pasi is a drága edző gépek helyett .A "végeredmény" pedig számodra lesz igazán "csábitó"! :D
csutak
Enikő is csak egy tyúk a többi közül.
Kinézete?
Van egy Ági nevű barátném aki velem egy idős, azaz 56 éves múlott. Nyaktól lefele bármely 20 éves mellé oda állhat!
Csak hát a fej, ami árulkodik a koráról.
Ja, nem zsírleszívás és egyéb huncutsajtok, hanem napi kő kemény torna!
trix
@másvirág: Hm... lehet hogy igazad van, de azért néha hiányoznak ezek az edző gépek.... ha lenne időm megint kardio gépezni....órákat eltöltöttem naponta, de most, hogy nagyon sok a munkám, így marad a jó pasi.....ami igazán csábító! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.