A gomba fő összetevői a víz és a fehérje. Könnyen romló kombinációt alkotnak, amelyben a fehérje oxigén és baktérium hatására lebomlik, és ennek során mérgező bomlástermékek keletkeznek.
Forrás:
naturanet.hu
Feltöltő: naturanet
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
14 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Amúgy a gombát sokféleképpen lehet tárolni, szárítva, fagyasztva, és fékészen is.
Egyet azért komolyan kell venni, aki nem ismeri a gombákat az valaki hozzáértő nélkül ne fogyassza.
Ettől eltekintve kegyetlen fájdalmakat képes okozni, sőt ha valaki nem szerencsés, kiszáradás miatt belehalhat.
A mikoorganizmusok elősegítik az emésztésünket, de meg is ölhetnek bennünket!
Ez van...
Szerintem aki túlzott ideig tárol romlandó élelmiszereket annak minden lehetősége meg van hogy megbetegedjen.
Az én könyvemet még józan paraszti ész és a tapasztalatok felhasználásával írták!
A többihez : No comment.
Új hozzászólás