BUDAPEST — Tomboltak a hormonok az egyik budai szórakozóhely mellett! Pár napja hajnalban, a szájukat tátó járókelők előtt esett egymásnak egy fiatalember és egy lány a Petőfi híd közelében. Lekerült a bugyi és az alsónadrág is, majd a pár éles szexszel szórakoztatta a bámészkodókat. Dolguk végeztével továbbálltak.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Egészségükre! Mondjuk ezt annak idején a bokrok alatt intézte az ember.
batukán
@csutak: Hormonok? Az agyalapi mirigy termeli. Ezeknek meg nincs is agyuk!
csikknorisz
En par hete lattam fenyes nappal ilyet, egy jatszoter mellett. Nem tizenevesek voltak, csak ugy dugtak. Mikor gyerekek is jarhatnak arra. Nem vagyok en prud, de azert megsem kellene visszasullyedni az allatok azon szintjere, hogy akkor parzunk, amikor rank jon. Ezzel termeszetesen nem az allatokat akartam megserteni.
Hókuszpók
@csikknorisz: tudod, az állatok nem akkor párzanak amikor rájuk jön........illetve igen, de kizárólag a fajfenntartás vezérli őket
Atomqkac azaz EbUraFakó
Az önkontroll teljes hiánya. Nem lehet minősíteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.